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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2011Potential of aqueous ozone to control aflatoxigenic fungi in Brazil nutsSilva, Otniel Freitas; Morales-Valle, H.; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2013Prevention of patulin accumulation in grape juice by the interaction between Penicillium expansum and Botrytis cinereaMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2016A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakesAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Stability of DON and OTA during the breadmaking process and determination of process and performance criteriaVidal, A.; Morales-Valle, H.; Sanchis, V., et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2012The effect of food processing on the fate of mycotoxinsVenâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014The fate of deoxynivalenol and ochratoxin A during the breadmaking process, effects of sourdough use and bran contentVidal, A.; Marín, S.; Morales-Valle, H., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
19-Nov-2009Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin AVenâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto