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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2016Beeswax organogels: Influence of gelator concentration and oil type in the gelation processMartins, Artur J.; Cerqueira, M. A.; Fasolin, L., et al.ArtigoAcesso aberto
5-Nov-2017Beta-carotene loaded oleogels’ texture and disintegration behaviour during in-vitro digestionMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Gonçalves, Catarina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Abr-2019Bioaccessibility of beta-carotene loaded oleogelsGonçalves, Catarina; Martins, Artur J.; Amado, Isabel, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
25-Set-2017Characterization of edible beeswax-based oleogels aiming at food incorporationMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Cunha, Rosiane L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Mai-2020Characterization of enriched meat-based pâté manufactured with oleogels as fat substitutesMartins, Artur J.; Lorenzo, José M.; Franco, Daniel, et al.ArtigoAcesso aberto
2017Design of whey protein nanostructures for incorporation and release of nutraceutical compounds in foodRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo N.; Martins, Artur J., et al.ArtigoAcesso aberto
2024Designing an antimicrobial film for wound applications incorporating bacteriophages and ε-poly-L-lysinePinto, Ana M.; Pereira, Raquel; Martins, Artur J., et al.ArtigoAcesso aberto
1-Jan-2013Development and characterization of bioactive β-lactoglobulin nano-hydrogels for food applicationsRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Set-2014Development and characterization of β-lactoglobulin nanohydrogels for bioactive compound deliveryRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Martins, Artur J., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Jul-2016Development of beeswax oleogels and the influence of gelator concentration and oil type on their final propertiesMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Fasolin, Luiz H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Out-2018Development of nanostructured lipid carriers based on oleogel using rhamnolipids as surfactantAzevedo, Maria Alexandra Barroso; Martins, Artur J.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
26-Fev-2014Diffusion of different molecular weight proteins through poly e-caprolactone films with encapsulated trypsinMartins, Artur J.; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Nov-2013Diffusional and surface properties of electrospun poly (e-caprolactone) nanofibers with trypsin encapsulationMartins, Artur J.; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
23-Out-2018Digestion of beta-carotene loaded oleogels and transepithelial transport: in-vitro studyMartins, Artur J.; Gonçalves, Catarina; Amado, Isabel, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
12-Jan-2018Edible oleogels: an opportunity for fat replacement in foodsMartins, Artur J.; Vicente, A. A.; Cunha, Rosiane L., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Set-2014Effect of different divalent cations on the synthesis of alpha-lactalbumin nanotubesFuciños, C.; Martins, Artur J.; Rúa, María-Luísa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Jan-2020Evaluation of linseed oil oleogels to partially replace pork backfat in fermented sausagesFranco, Daniel; Martins, Artur J.; López-Pedrouso, María, et al.ArtigoAcesso aberto
2018Food grade polymers for the gelation of edible oils envisioning food applicationsMartins, Artur J.; Pastrana, L. M.; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
20-Mai-2023Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical propertiesMartins, Artur J.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Fuciños, Pablo, et al.ArtigoAcesso aberto
2017Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stabilityMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho