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Percorrer por autores UMinho 3024
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2014
Integrated use of residues from olive mill and winery for lipase production by solid state fermentation with Aspergillus sp
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Irradiation for mold and mycotoxin control : a review
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
;
Abrunhosa, Luís
Artigo
Acesso aberto
Dez-2007
Isolation and purification of an enzyme hydrolyzing ochratoxin A from aspergillus niger
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2013
Lipase production by Aspergillus ibericus using olive mill wastewater
Abrunhosa, Luís
;
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Dantas, Danielle
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Lipase production from olive mill wastewaters by Aspergillus ibericus
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Abrunhosa, Luís
;
Dantas, Danielle
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessment
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Ago-2010
Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identification
Soares, Célia
;
Rodrigues, Paula
;
Freitas-Silva, O.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
13-Jun-2017
Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutions
Abrunhosa, Luís
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2013
Management of agro-industrial wastes: utilization of exhausted grape mark as co-substrate with olive pomace for cellulases production by SSF
Salgado, José Manuel
;
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2002
Micoflora das uvas e micotoxinas
Serra, Rita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Capítulo de livro
Acesso aberto
2005
Micoflora e micotoxinas em uvas
Venâncio, Armando
;
Abrunhosa, Luís
;
Serra, Rita
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisión
Abrunhosa, Luís
;
Morales-Valle, H.
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Mai-2016
Micotoxinas em vinhos: ocorrência e métodos analíticos
Abrunhosa, Luís
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
15-Mai-2015
Micotoxinas no vinho: problemas e soluções
Abrunhosa, Luís
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Multifunctional poly(ethylene-co-vinyl alcohol)-based membranes for selective patulin removal
Cabral Silva, A.C.
;
Campos, M.
;
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2019
Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams
Rodrigues, Paula
;
Silva, Diana
;
Costa, Pedro
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2011
Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin A
Calado, Thalita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Abr-2001
Mycotoxin production from fungi isolated from grapes
Abrunhosa, Luís
;
Paterson, R. R. M.
;
Kozakiewicz, Z.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Jul-2017
Mycotoxins adsorption by microorganisms isolated from Kefir grains
Taheur, Fadia Ben
;
Fdhila, Kais
;
Chaieb, Kamel
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
6-Jul-2017
Mycotoxins in food and mitigation of its effects
Venâncio, Armando
;
Gonçalves, Ana
;
Sousa, A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto