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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Effect of Gamma radiation on mycotoxins solutions | Calado, Thalita; António, Amilcar L.; Rodrigues, Paula, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Effect of gamma radiation on the citotoxicity and estrogenicity of Zearalenone | Calado, Thalita; Verde, S. Cabo; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Effect of gamma-radiation on zearalenone—degradation, cytotoxicity and estrogenicity | Calado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Cabo Verde, Sandra, et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Jun-2017 | Effect of the application of oenological products on fumonisin B2 (FB2) reduction/removal in contaminated red and white wines | Rocha, C.; Cosme, Fernanda; Silva, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Effects of hydrothermal and high-pressure processing on structural and physicochemical properties of starches from chestnuts | Pino Hernández, Enrique; Fasolin, Luiz Henrique; Saraiva, Jorge Alexandre, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Dez-2019 | Effects of moderate electric fields on fungal load and shelf-life of chestnuts | Pino Hernández, Enrique; Abrunhosa, Luís; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2021 | Effects of moderate electric fields on the post-harvest preservation of chestnuts | Pino Hernández, Enrique; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Ballesteros, Lina F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Effects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin A | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Elimination of aflatoxins B1 and B2 in white and red wines by bentonite fining. efficiency and impact on wine quality | Cosme, Fernanda; Inês, António; Ferreira, Beatriz, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2021 | Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine quality | Cosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2015 | Enhancing the bioconversion of winery and olive mill waste mixtures into lignocellulolytic enzymes and animal feed by Aspergillus uvarum using a packed-bed bioreactor | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Mai-2009 | Enzyme production by solid-state fermentation | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2009 | Enzymes which detoxify ochratoxin A | Abrunhosa, Luís; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Mar-2008 | Estratégia para o controlo de ocratoxina A em alimentos | Abrunhosa, Luís | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Fev-2019 | Evaluating the effect of chitosan layer on bioaccessibility and cellular uptake of curcumin nanoemulsions | Silva, Hélder D.; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2010 | Evaluation of filamentous fungi for the treatment of olive mill waste-waters | Abrunhosa, Luís; Dantas, Danielle; Gonçalves, Cristiana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Evaluation of ochratoxin a (OTA) interaction with recombinant domain II of bovine serum albumin toward the development of new OTA extraction platforms | Aguiar, Tatiana Quinta; Leal, Tânia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion model | Taran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2012 | Evaluation of substrate composition for lignocellulolytic enzymes production by solid state fermentation of wastes from olive oil and wine industries | Salgado, José Manuel; Moreira, Cláudia; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Evaluation of zearalenone in vitro removal by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forage | Keller, L. A. M.; Oliveira, S.; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |