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Autor(es)
Tipo
Acesso
24-Out-2011
Simulation of enzymatic hydrolysis of wheat straw using autohydrolysis and organosolv processes
Ruíz, Héctor A.
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2008
Sistemas computacionais para a previsão da qualidade e segurança alimentar : evolução e sistemas complexos
Martins, Rui C.
;
Lopes, Vítor V.
;
Vicente, A. A.
Outro
Acesso aberto
2008
Sistemas computacionais para a previsão da qualidade e segurança alimentar : uma perspectiva de sistemas complexos
Martins, Rui C.
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
1996
Sizing and counting of Saccharomyces cerevisiae floc populations by image analysis, using an automatically calculated threshold
Vicente, A. A.
;
Meinders, J.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
1996
Sizing and counting of two saccharomyces cerevisiae floc populations in an airlift bioreactor by image analysis, using an automatically chosen threshold
Vicente, A. A.
;
Meinders, J.
;
Teixeira, J. A.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2001
Spent grains: a new support for brewing yeast immobilisation
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Cruz, José Machado
, et al.
Artigo
Acesso aberto
11-Jul-2019
Stability of β-Lactoglobulin micro- and nanostructures under various environmental conditions
Simões, Lívia Souza
;
Vicente, A. A.
;
Ramos, O. L.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Starch determination in Chlorella vulgaris-a comparison between acid and enzymatic methods
Fernandes, Bruno Daniel
;
Dragone, Giuliano
;
Abreu, Ana Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Sterol-based oleogels characterization envisioning food applications
Martins, Artur J.
;
Cerqueira, Miguel A.
;
Pastrana, Lorenzo M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Strategies for evaluation of edible coating formulations - Applications on food quality and safety
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Martins, Joana T.
;
Souza, B.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
22-Mai-2017
Strategy development to optimize the production of a high added-value cyanotoxin
Geada, Pedro
;
Loureiro, Luís
;
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
26-Ago-2019
Strategy towards replacing pork backfat with a linseed oleogel in frankfurter sausages and its evaluation on physicochemical, nutritional, and sensory characteristics
Franco, Daniel
;
Martins, Artur J.
;
López-Pedrouso, María
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2017
Structural and mechanical properties of organogels: Role of oil and gelator molecular structure
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Fasolin, Luiz H.
;
Picone, Carolina S. F.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Structural and thermal characterization of galactomannans from non-conventional sources
Cerqueira, M. A.
;
Souza, B. W. S.
;
Simões, Joana
, et al.
Artigo
Acesso aberto
27-Jun-2017
Structural approach to design high carotene emulsions from exotic fruits Pitanga (Eugenia uniflora) and Buriti (Mauritia flexuosa)
Berni, P.
;
Bourbon, A. I.
;
Pinheiro, A. C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2018
Structural characterization and release profile of omega-3 fatty-acids encapsulated in nanoemulsions
Nunes, R.
;
Bourbon, Ana I.
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
13-Jul-2013
Structural characterization of heat-induced whey protein hydrogels produced under the effects of moderate electric fields
Pereira, Ricardo
;
Ramos, Óscar L.
;
Rodrigues, Rui M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
30-Jun-2017
Structural characterization of heat-induced β-lactoglobulin nanohydrogels under the effects of selected physical conditions
Ramos, Óscar L.
;
Simões, Lívia Souza
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2015
Structure and rheological properties of a xyloglucan extracted from Hymenaea courbaril var. courbaril seeds
Arruda, Isabel R. S.
;
Albuquerque, Priscilla B. S.
;
Santos, Gustavo R. C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
22-Set-2004
Study of hydrodynamics and mixing in an airlift reactor with an enlarged separator using magnetic tracer method
Klein, Jaroslav
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto