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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
14-Dez-2022
Development and characterization of functional ingredients through valorization from brewer’s spent grain
Lopes, Maria Teresa Bonifácio Viana
Tese de doutoramento
Acesso aberto
18-Jun-2013
Development and optimization of microalgae cultivation systems: microalgal composition, photobioreactor design and characterization
Fernandes, Bruno Daniel
Tese de doutoramento
Acesso aberto
9-Jan-2024
Development of (bio)molecules’ cocktails (including (bio)polymers and (bio)surfactants) to promote additional oil recovery
Correia, Jéssica Alexandra Henriques
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2015
Development of a biorefinery–based bioprocess for pigment and lipid production by oleaginous yeasts
Fernandes, Andreia Raquel Gonçalves
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2021
Development of a new functional fruit-based product
Parente, Bruna Antunes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
4-Jul-2013
Development of an integrated process for continuous winemaking
Genisheva, Zlatina Asenova
Tese de doutoramento
Acesso aberto
20-Jul-2012
Development of fermentation process for fungal fucoidanases production
Rodríguez-Jasso, Rosa María
Tese de doutoramento
Acesso aberto
25-Nov-2011
Development of integrated food processing technologies based on the application of electric fields: effects on denaturation of milk proteins
Pereira, Ricardo
Tese de doutoramento
Acesso restrito UMinho
5-Abr-2022
Development of lipid-based nanosystems using biosurfactants for encapsulation of vitamins
Azevedo, Maria Alexandra Barroso
Tese de doutoramento
Acesso embargado (2 Anos)
2016
Effective bioethanol production from Plant-based biomass by genetically modified yeast strains
Costa, Carlos Ezequiel Antunes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
9-Mai-2016
Encapsulation of probiotics envisaged for folate production in human intestine environment
Ramos, Philippe Emmanuel Cruz
Tese de doutoramento
Acesso restrito UMinho
1997
Engenharia de leveduras floculantes
Vicente, A. A.
Tese de doutoramento
Acesso aberto
21-Jan-2020
Engineering Pseudomonas aeruginosa strains towards the production of novel and effective rhamnolipids for use as biocontrol agents
Rodrigues, Ana Isabel Geraldes
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2001
Estirpes floculantes de Saccharomyces cerevisiae geneticamente modificadas para a utilização de lactose : construção e aplicação biotecnológica
Domingues, Lucília
Tese de doutoramento
Acesso aberto
2014
Estudo da utilização de farinha de castanha no processo de produção de cerveja
Barbosa, Marina da Cunha
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2018
Estudo de novas tecnologias que permitam desenvolver um esmalte aquoso para aplicação em madeira com excelente desempenho
Cerqueira, Sara Isabel Pimenta
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2016
Estudo do efeito antimicrobiano de compostos naturais, como alternativa aos conservantes sintéticos
Gonçalves, Ana Paula Monteiro
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
15-Dez-2009
Expression and production of recombinant frutalin in different expression systems and evaluation of its biomedical applications
Oliveira, Carla Cristina Marques de
Tese de doutoramento
Acesso restrito UMinho
5-Jul-2016
Extraction and characterization of polysaccharides and phenolic compounds from spent coffee grounds and their incorporation into edible films/coatings for food applications
Giraldo, Lina Fernanda Ballesteros
Tese de doutoramento
Acesso aberto
18-Dez-2019
Extraction of valuable compounds from spent coffee grounds and its use in the preparation of fermented and distilled beverages
Machado, Ercília Maria dos Santos
Tese de doutoramento
Acesso aberto