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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
15-Out-2019Factors affecting extraction of adsorbed wine volatile compounds and wood extractives from used oak woodCoelho, Eduardo; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus)Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.)Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
24-Out-2011Fermentative metabolism of yeast strains under induced stress conditionsCastro, C. C.; Silva, J. S.; Silva, Sílvia S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Fermented beverages : process technology and management, volatile compounds, instrumental methods of analysisOliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, MarResumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Fermented beverages : technological and analytical approachesOliveira, J. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Jun-2008First study on volatile composition of three Vitis vinifera cultivars from Betanzos (NW Spain) : blanco lexítimo, agudelo and serradeloVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2000Free and bound aromatic components of Loureiro and Alvarinho grape varieties from the vinhos verdes regionOliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Galactooligosaccharides production by β-galactosidase immobilized onto magnetic polysiloxane–polyaniline particlesNeri, D. F. M.; Balcão, V. M.; Dourado, Fernando, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Genotypic and pheno-metabolomic characterization of a Saccharomyces cerevisiae strain collectionDuarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2013High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead productionPereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2014Immobilized cell systems for batch and continuous winemakingGenisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A.; Oliveira, J. M.ArtigoAcesso aberto
2019Impact of fining agents on the volatile composition of sparkling meadPascoal, Ananias; Anjos, Ofélia; Feás, Xesús, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2012Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiaePereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Jul-2009Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain)Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Increasing the sustainability of the coffee agro-industry: spent coffee grounds as a source of new beveragesMachado, E.; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Influence of concentration and type of support material on the immobilization of Oenococcus oeniGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain)Rodríguez, I.; Queijeiro, J.; Masa, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Nov-2017Influence of fining agents on the sensorial characteristics and volatile composition of meadPascoal, Ananias; Oliveira, José Maria; Pereira, Ana Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
28-Mai-2018Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile compositionQuintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Filipe-Ribeiro, Luís, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto