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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
15-Out-2019 | Factors affecting extraction of adsorbed wine volatile compounds and wood extractives from used oak wood | Coelho, Eduardo; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
24-Out-2011 | Fermentative metabolism of yeast strains under induced stress conditions | Castro, C. C.; Silva, J. S.; Silva, Sílvia S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fermented beverages : process technology and management, volatile compounds, instrumental methods of analysis | Oliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Fermented beverages : technological and analytical approaches | Oliveira, J. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Jun-2008 | First study on volatile composition of three Vitis vinifera cultivars from Betanzos (NW Spain) : blanco lexítimo, agudelo and serradelo | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2000 | Free and bound aromatic components of Loureiro and Alvarinho grape varieties from the vinhos verdes region | Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Galactooligosaccharides production by β-galactosidase immobilized onto magnetic polysiloxane–polyaniline particles | Neri, D. F. M.; Balcão, V. M.; Dourado, Fernando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Genotypic and pheno-metabolomic characterization of a Saccharomyces cerevisiae strain collection | Duarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead production | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2014 | Immobilized cell systems for batch and continuous winemaking | Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A.; Oliveira, J. M. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Impact of fining agents on the volatile composition of sparkling mead | Pascoal, Ananias; Anjos, Ofélia; Feás, Xesús, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2012 | Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiae | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Jul-2009 | Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain) | Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Increasing the sustainability of the coffee agro-industry: spent coffee grounds as a source of new beverages | Machado, E.; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Influence of concentration and type of support material on the immobilization of Oenococcus oeni | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2010 | Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain) | Rodríguez, I.; Queijeiro, J.; Masa, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Nov-2017 | Influence of fining agents on the sensorial characteristics and volatile composition of mead | Pascoal, Ananias; Oliveira, José Maria; Pereira, Ana Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Mai-2018 | Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile composition | Quintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Filipe-Ribeiro, Luís, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |