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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2017Mead and other fermented beveragesPereira, A. P.; Oliveira, J. M.; Mendes-Ferreira, A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2015Mead production: effect of nitrogen supplementation on growth, fermentation profile and aroma formation by yeasts in mead fermentationPereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2018Microencapsulation of citronella oil with carboxymethylated tamarind gumKhounvilay, K.; Estevinho, Berta N.; Rocha, Fernando A., et al.ArtigoAcesso aberto
Out-2010Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juiceMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Monoterpenic characterization of white cultivars from Vinhos Verdes appellation of origin (North Portugal)Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M.ArtigoAcesso aberto
25-Abr-2018New PLS analysis approach to wine volatile compounds characterization by near infrared spectroscopy (NIR)Genisheva, Zlatina; Quintelas, Cristina; Mesquita, Daniela P., et al.ArtigoAcesso aberto
Jan-2004O vinho : panaceia ou utopia?Araújo, Isabel M.; Serra, Rita; Peixoto, J., et al.ArtigoAcesso aberto
3-Dez-2008Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2024Oxygen tension modulates cell function in an in vitro three-dimensional glioblastoma tumor modelWang, Sen; Yao, Siqi; Pei, Na, et al.ArtigoAcesso restrito autor
22-Jun-1998Production de vins mousseux a partir de "Vinhos Verdes" blancs monovarietauxOliveira, J. M.; Castro, Ana R.; Arantes, Joaquim, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Fev-2019Production of blueberry wine and volatile characterization of young and bottle-aging beveragesMendes-Ferreira, Ana; Coelho, Eduardo; Barbosa, Catarina, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomaceGenisheva, Zlatina Asenova; Macedo, S.; Mussatto, Solange I., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Production, chemical characterization, and sensory profile of a novel spirit elaborated from spent coffee groundSampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Profile of higher alcohols in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiaeDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Profile of sugars comsumption in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiaeDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Quality improvement of a white and a red wine with less sulphur dioxide by the addition of a mixture of glutathione, caffeic acid and gallic acidRoussis, I. G.; Oliveira, J. M.; Patrianakou, M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compoundsDuarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Jan-2021Reuse of oak chips for modification of the volatile fraction of alcoholic beveragesCoelho, Eduardo João Louro; Teixeira, J. A.; Tavares, T., et al.ArtigoAcesso aberto
28-Fev-2021Rootstocks effect on volatile composition of Albariño winesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Tubio, Miguel, et al.ArtigoAcesso aberto