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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditions | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Malolactic fermentation with Oenococcus oeni immobilized on natural materials | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Mead and other fermented beverages | Pereira, A. P.; Oliveira, J. M.; Mendes-Ferreira, A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2015 | Mead production: effect of nitrogen supplementation on growth, fermentation profile and aroma formation by yeasts in mead fermentation | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Microencapsulation of citronella oil with carboxymethylated tamarind gum | Khounvilay, K.; Estevinho, Berta N.; Rocha, Fernando A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2010 | Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juice | Morales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Monoterpenic characterization of white cultivars from Vinhos Verdes appellation of origin (North Portugal) | Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M. | Artigo | Acesso aberto |
25-Abr-2018 | New PLS analysis approach to wine volatile compounds characterization by near infrared spectroscopy (NIR) | Genisheva, Zlatina; Quintelas, Cristina; Mesquita, Daniela P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jan-2004 | O vinho : panaceia ou utopia? | Araújo, Isabel M.; Serra, Rita; Peixoto, J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
3-Dez-2008 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2024 | Oxygen tension modulates cell function in an in vitro three-dimensional glioblastoma tumor model | Wang, Sen; Yao, Siqi; Pei, Na, et al. | Artigo | Acesso restrito autor |
22-Jun-1998 | Production de vins mousseux a partir de "Vinhos Verdes" blancs monovarietaux | Oliveira, J. M.; Castro, Ana R.; Arantes, Joaquim, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2019 | Production of blueberry wine and volatile characterization of young and bottle-aging beverages | Mendes-Ferreira, Ana; Coelho, Eduardo; Barbosa, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace | Genisheva, Zlatina Asenova; Macedo, S.; Mussatto, Solange I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Production, chemical characterization, and sensory profile of a novel spirit elaborated from spent coffee ground | Sampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Profile of higher alcohols in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiae | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Profile of sugars comsumption in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiae | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Quality improvement of a white and a red wine with less sulphur dioxide by the addition of a mixture of glutathione, caffeic acid and gallic acid | Roussis, I. G.; Oliveira, J. M.; Patrianakou, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |