Mostrar 38-57 de um total de 150 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristics | Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Mussatto, Solange I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes region | Lemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2009 | Correlation between instrumental and sensory analysis for the characterization of Vitis vinifera wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albariño wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Cultural and enological performance of minority varieties (Vitis vinifera L.) of the Vinhos Verdes DOC region | Mota, Teresa; Garrido, João; Cerdeira, L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2009 | Detection and quantification of geosmin and other fungal metabolites in grape juice by HS-SPME coupled with GC/MS | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Determinación de metabolitos secundarios libres y glicosilados de variedades cultivadas en la D.O. Valdeorras (Galicia) | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Canosa, P., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jan-2024 | Determination of free and glycosidically-bound fractions responsible of grape musts aroma by solid-phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2013 | Determination of odorants in varietal wines from international grape cultivars (Vitis vinifera) grown in NW Spain | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Graña, M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Determination of sulfur compounds in fermented raspberry beverages by GC-PFPD | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, D. R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2009 | Determination of total and available fractions of PAHs by SPME in oily wastewaters : overcoming interference from NAPL and NOM | Gomes, R. C. B.; Nogueira, R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Jun-1999 | Différentiation des cépages portugais Loureiro et Alvarinho basée sur la composition monoterpénique libre | Oliveira, J. M.; Baumes, Raymond L.; Bayonove, Claude L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines | Vilanova, Mar; Diago, M. P.; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Easy and accurate methodology to quantify volatile compounds in fermented beverages | Oliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Lima, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el valle del Salnés (D.O. Rías Baixas) | Otero, Iria; Diago, Paz; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Mai-1996 | Efeito da aplicação de bentonite sobre a componente aromática de vinhos verdes brancos | Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Efeito da concentração do mosto e temperatura na fermentação para produção de vinho de frutas | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Effect of nitrogen supplementation on yeast fermentation performance and mead quality | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Effect of Saccharomyces cerevisiae cells immobilisation on mead production | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Effect of the support material and storage conditions of immobilized lactic acid bacteria on malolactic fermentation of white wine | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |