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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mai-2018 | Study of the effect of forced ageing in the evolution of off-flavours in beer | Gonçalves, Diogo B.; Oliveira, J. M.; Parpot, Pier | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Study of the volatile and glycosidically bound compounds of minority Vitis vinifera red cultivars from NW Spain | Canosa, P.; Oliveira, J. M.; Masa, A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2024 | Sustainable highly stretchable and tough gelatin-alkali lignin hydrogels for scaffolding and 3D printing applications | Decante, Guy Bandouin Henri; Cengiz, I. F.; Costa, João B., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2015 | Systematic approach for the development of fruit wines from industrially processed fruit concentrates, including optimization of fermentation parameters, chemical characterization and sensory evaluation | Coelho, Eduardo; Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Nov-1994 | Tanques de percolação | Oliveira, J. M.; Ferreira, Eugénio C.; Mota, M. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
5-Jul-1999 | Teneur en norisoprénoïdes en c13 des cépages Portugais loureiro et alvarinho | Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
1992 | Terpenols flavour in the vinification of "Vinhos Verdes" | Maia, M. Odete; Oliveira, J. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1992 | Terpenols flavours in the vinification of vinhos verdes | Maia, M. Odete; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
4-Mai-2019 | The added value of used cooperage wood | Coelho, Eduardo João Louro; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al. | Comunicação em painel | Acesso restrito UMinho |
2011 | The genotypic and pheno-metabolomic landscape of a Saccharomyces cerevisiae strain collection | Duarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
20-Jul-2017 | The role of gallic and caffeic acids in white wine preservation | Genisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2004 | Tratamento de efluentes líquidos na indústria alimentar: o caso dos sectores vinícola e cervejeiro | Rodrigues, A. C.; Moreira, P.; Oliveira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Tratamento de efluentes vitivinícolas : uma caso de estudo na região dos vinhos verdes | Rodrigues, A. C.; Oliveira, J. M.; Oliveira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2019 | Understanding wine sorption by oak wood: Modeling of wine uptake and characterization of volatile compounds retention | Coelho, Eduardo João Louro; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Jun-2012 | Utilização da extração em fase sólida seguida de análise por GC-MS na caracterização aromática de uvas da casta Alvarinho | Calado, Thalita; Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
31-Jan-2020 | Validation of a LLME/GC-MS methodology for quantification of volatile compounds in fermented beverages | Coelho, Eduardo João Louro; Lemos, M.; Genisheva, Zlatina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
26-Mai-2004 | Venenos e panaceias do vinho tinto | Serra, Rita; Araújo, Isabel M.; Venâncio, Armando, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2017 | Vinegar production from fruit concentrates: effect on volatile composition and antioxidant activity | Coelho, Eduardo; Genisheva, Zlatina; Oliveira, José Maria, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Vinhos de mesa varietais de uvas americanas: análises químicas e energética | Uliana, M.; Venturini Filho, W. G.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2008 | Volatile and glycosidically bound composition of Loureiro and Alvarinho wines | Oliveira, J. M.; Oliveira, Pedro; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |