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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2001 | Partitioning and separation of α-lactalbumin and β-lactoglobulin in polyethylene glycol/ammonium sulphate aqueous two-phase systems | Rodrigues, L. R.; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
2000 | Patulin and citrinin production by Penicillium expansum strains isolated from grapes | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2004 | Patulin detection from Penicillia in bottled water commodity system | Paterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Venâncio, Armando, et al. | Palestra | Acesso aberto |
2005 | Patulin penicillia from a bottled water factory | Paterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2006 | Perfil da ocratoxina A no mosto durante processo de microvinificação de uvas tintas | Nunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Furigo-Junior, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Os perigos para a segurança alimentar no processamento de alimentos | Baptista, Paulo; Venâncio, Armando | Livro | Acesso aberto |
2022 | Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factory | Dias, Teresa; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Salgado, Susana, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
3-Mai-2021 | Polymeric stabilized oleogel-based emulsions aiming at food lipid profile tailoring | Martins, Artur J.; Guimarães, Ana C.; Fuciños, Pablo, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
28-Jun-2009 | A polyphasic approach for black Aspergillus identification using MALDI-TOF MS | Rodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Santos, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | A polyphasic approach for characterization of a collection of cereal isolates of the Fusarium incarnatum-equiseti species complex | Villani, Alessandra; Moretti, Antonio; De Saeger, Sarah, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2-Jul-2009 | Polyphasic approach including MALDI-TOF mass spectrometry to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus section flavi | Rodrigues, P.; Santos, C.; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | A polyphasic approach to the identification of aflatoxigenic and non-aflatoxigenic strains of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almonds | Rodrigues, P.; Venâncio, Armando; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Portuguese isolates of Aspergillus section Flavi unraveled by the calmodulin gene | Rodrigues, Paula; Torres, A.; Nunes F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Portuguese regional differences in the wine grapes mycoflora | Serra, Rita; Lourenço, Anália; Belo, Orlando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2011 | Potential of aqueous ozone to control aflatoxigenic fungi in Brazil nuts | Silva, Otniel Freitas; Morales-Valle, H.; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | A practical approach for identifications based on mycotoxin characters of Penicillium | Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Artigo | Acesso aberto |
12-Fev-2019 | Pre- and postharvest strategies to minimize mycotoxin contamination in the rice food chain | Gonçalves, Ana; Gkrillas, A.; Dorne, J. L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2011 | Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nuts | Freitas-Silva, Otniel; Teixeira, Alessandra; Cunha, Flávio Quitério da, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2018 | Predominant mycotoxins, mycotoxigenic fungi and climate change related to wine | Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2001 | Preliminary assessment of patulin and citrinin from Penicillium expansum strains submitted to different preservation techniques | Santos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |