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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
3-Mar-2022The potential of fatty acids and their derivatives as antifungal agents: a reviewGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2020The route of mycotoxins in the grape food chainGonçalves, Ana Paula Monteiro; Palumbo, Roberta; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.ArtigoAcesso aberto
4-Jan-2019Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challengesSantos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Jan-2011Three new aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi isolated in PortugalSoares, Célia; Peterson, Stephen W.; Rodrigues, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Three new species of Aspergillus section Flavi isolated from almonds and maize in PortugalSoares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, Paula; Peterson, Stephen W., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2014Tools and strategies to mitigate the effect of mycotoxinsVenâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Toxic reagents and expensive equipment: are they really necessary for the extraction of good quality fungal DNA?Rodrigues, P.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Ago-2011Tracing fungi secondary metabolites in Brazil nuts using LC-MS/MSSilva, Otniel Freitas; Sousa, M. L. M. S. de; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
1999Transformation of a flocculating saccharomyces cerevisiae using lithium acetate and pYAC4Venâncio, Armando; Domingues, Lucília; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Ago-2016Ultrasounds pretreatment of olive pomace to improve xylanase and cellulase production by solid-state fermentationLeite, A.; Salgado, José Manuel; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
19-Nov-2009Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin AVenâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2016Use of olive pomace treated by ultrasounds as substrate for cellulases and xylanases productionLeite, A.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening roomSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Use of vinasses to improve bioremediation of olive mill wastewater by fungiSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
25-Nov-2015Uso de Pediococcus parvulus para a degradação e destoxificação biológica de ocratoxina A, respetivo método e kitFaia, Maria Arlete Mendes; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Patente Acesso aberto
13-Jul-2017Validation of a SPE clean-up method for ochratoxin A determination in red wineSousa, A.; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Valorisation of olive pomace by solid-state fermentation with Aspergillus species for lipase productionOliveira, Felisbela Maria Araújo; Moreira, Cláudia; Salgado, José Manuel, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
26-Mai-2004Venenos e panaceias do vinho tintoSerra, Rita; Araújo, Isabel M.; Venâncio, Armando, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Why do food and drink smell like earth?Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonCapítulo de livroAcesso aberto
Nov-2006Worldwide interlaboratory study on the determination of ochratoxin A in different wine type samplesRatola, N.; Barros, P.; Simões, T., et al.ArtigoAcesso aberto