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TítuloEffect of lemon balm and spearmint extracts on the survival of S. aureus in goats raw milk cheese
Autor(es)Silva, Beatriz
Coelho-Fernandes, Sara
Teixeira, J. A.
Cadavez, Vasco
Gonzales-Barron, Ursula
DataOut-2022
CitaçãoSilva, Beatriz; Coelho-Fernandes, Sara; Teixeira, José A.; Cadavez, Vasco; Gonzales-Barron, Ursula, Effect of lemon balm and spearmint extracts on the survival of S. aureus in goats raw milk cheese. Foods 2022 - The 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing. Online, Oct 1-15, 2022.
Resumo(s)Objectives: Evaluate the antimicrobial effect of spearmint and lemon balm extracts against S. aureus in goat’s raw milk cheeses during maturation; - Characterise the survival kinetic parameters of S. aureus by means of an extended Bigelow model
TipoPoster em conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/81230
Versão da editorahttps://foods2022.sciforum.net/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Painéis em Conferências / Posters in Conferences

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