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https://hdl.handle.net/1822/61080
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
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dc.contributor.author | Silva, Pedro Miguel Peixoto | por |
dc.contributor.author | Fasolin, Luiz Henrique | por |
dc.contributor.author | Martins, Artur J. | por |
dc.contributor.author | Vicente, A. A. | por |
dc.date.accessioned | 2019-07-29T13:56:01Z | - |
dc.date.available | 2019-07-29T13:56:01Z | - |
dc.date.issued | 2019-06-02 | - |
dc.identifier.citation | Silva, Pedro; Fasolin, Luiz H.; Martins, Artur J.; Vicente, António A., Production of olive oil organogels: Influence of candelilla wax concentration on physicochemical properties. IFT 2019 Annual Meeting and Food Expo - Feed Your Future. New Orleans, USA, June 2-5, 2019. | por |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/1822/61080 | - |
dc.language.iso | eng | por |
dc.rights | openAccess | por |
dc.title | Production of olive oil organogels: Influence of candelilla wax concentration on physicochemical properties | por |
dc.type | conferencePoster | por |
dc.peerreviewed | yes | por |
dc.comments | CEB51904 | por |
oaire.citationConferencePlace | New Orleans, USA | por |
dc.date.updated | 2019-07-29T10:35:39Z | - |
dc.subject.fos | Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar | por |
dc.description.publicationversion | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | - |
sdum.conferencePublication | IFT 2019 Annual Meeting and Food Expo - Feed Your Future | por |
Aparece nas coleções: | CEB - Painéis em Conferências / Posters in Conferences |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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