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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Dez-2012The fate of acetic acid during glucose co-metabolism by the spoilage yeast Zygosaccharomyces bailiiRodrigues, Fernando José dos Santos; Sousa, Maria João; Ludovico, Paula; Santos, Helena; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
Dez-2010Accumulation of non-superoxide anion reactive oxygen species mediates nitrogen-limited alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiaeFerreira, Ana Mendes; Marques, Belém Sampaio; Barbosa, Catarina; Rodrigues, Fernando José dos Santos; Costa, Vitor; Faia, A. Mendes; Ludovico, Paula; Leão, CecíliaArtigoAcesso aberto
2010Caloric restriction or catalase inactivation extends yeast chronological lifespan by inducing H₂O₂ and superoxide dismutase activityMesquita, Ana Maria Macedo; Weinberger, Martin; Silva, Alexandra; Marques, Belém Sampaio; Almeida, Bruno; Leão, Cecília; Costa, Vitor; Rodrigues, Fernando José dos Santos; Burhans, William C.; Ludovico, PaulaArtigoAcesso aberto
2014The genome sequence of the highly acetic acid-tolerant zygosaccharomyces bailii-derived interspecies hybrid strain ISA1307, isolated from a sparkling wine plantLeão, Cecília; Rodrigues, Fernando José dos Santos; Santos, Júlia; Mira, Nuno P.; Münsterkötter, Martin; Valada, Filipa Dias; Palma, Margarida; Roque, Filipa C.; Guerreiro, Joana F.; Sousa, Maria João; Güldener, Ulrich; Correia, Isabel SáArtigoAcesso aberto
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