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https://hdl.handle.net/1822/38521
Título: | [Editorial] Introduction to the special issue on COST Action FA1001 |
Autor(es): | Vicente, A. A. Schleining, Gerhard Piazza, Laura |
Data: | 2015 |
Editora: | Springer |
Revista: | Food Engineering Reviews |
Citação: | Vicente, A. A.; Schleining, Gerhard; Piazza, Laura, Introduction to the Special Issue on COST Action FA1001. Food Engineering Reviews, 7(4), 383-383, 2015 |
Resumo(s): | This Special Issue gathers selected contributions from experts of the action on several aspects of food structure design explored throughout the actions activity, from basic science to applications and behavior of foods during digestion. |
Tipo: | Editorial em revista |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/38521 |
DOI: | 10.1007/s12393-015-9136-9 |
ISSN: | 1866-7910 |
e-ISSN: | 1866-7929 |
Versão da editora: | http://www.springer.com/food+science/journal/12393 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
Aparece nas coleções: | CEB - Publicações em Revistas/Séries Internacionais / Publications in International Journals/Series |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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