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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
28-Nov-2009Fungal flora in the wine regions of Vinho Verde (Portugal) and Alvariño (Spain) : incidence of Botrytis cinerea and Penicillium expansum and subsequent production of off‐odours in grape juiceMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Lima, Nelson; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Analysis of volatile fungal metabolites in grape juice naturally contaminated with Botrytis cinerea and Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M.; Oliveira, J. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2009Detection and quantification of geosmin and other fungal metabolites in grape juice by HS-SPME coupled with GC/MSMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Oliveira, J. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Jul-2009Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain)Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Oliveira, J. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
27-Fev-2011Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansumMorales-Valle, H.; Silva, Luís Carlos; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso restrito UMinho
Mai-2013Prevention of patulin accumulation in grape juice by the interaction between Penicillium expansum and Botrytis cinereaMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2009Food mycology : from the fork to the farmVenâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z.; Morales-Valle, H.; Rodrigues, Paula; Soares, Célia; Silva, Otniel FreitasResumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2012The effect of food processing on the fate of mycotoxinsVenâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita; Vila-Chã, Ana; Morales-Valle, H.; Abrunhosa, Luís; Santos, C.; Paterson, R. R. M.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Interaction with Penicillium expansum enhances Botrytis cinerea growth in grape juice medium and prevents patulin accumulation in vitroMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Out-2010Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juiceMorales-Valle, H.; Silva, L. C.; Paterson, R. R. M.; Oliveira, J. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto