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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
13-Jan-2020Mycotoxin mixtures in the rice food chain: current situation, and pre- and postharvest strategies to minimize contaminationVenâncio, Armando; Gonçalves, Ana; Palumbo, R.; Lima, Nelson; Battilani, P.; Giorni, P.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Ecologia dos fungosSantos, Isabel M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonLivroAcesso aberto
2013A decade of mycotoxin research at the Institute of Biotechnology and BioengineeringPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2006A practical approach for identifications based on mycotoxin characters of PenicilliumPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2012Three new species of Aspergillus section Flavi isolated from almonds and maize in PortugalSoares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, Paula; Peterson, Stephen W.; Lima, Nelson; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
2003Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening roomSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2014Description of a strain from an atypical population of Aspergillus parasiticus that produces aflatoxins B only, and the impact of temperature on fungal growth and mycotoxin productionArita, C.; Calado, Thalita; Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Rodrigues, PaulaArtigoAcesso aberto
2023Is hand disinfectant a public health problem? A case study in the Centre of Biological EngineeringDias, Teresa Vale; Soares, Célia Maria Gonçalves; Carvalho, Susana; Lima, Nelson; Venâncio, ArmandoComunicação em painel Acesso aberto