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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2016The EN ISO 22000:2005Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2016Food safety management system EN ISO 22000:2005Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso aberto
201717 - Cyanobacterial toxins as a high value-added productGeada, Pedro; Gkelis, S.; Teixeira, J. A.; Vasconcelos, V.; Vicente, A. A.; Fernandes, Bruno D.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Mai-2017Chapter 13 - Microalgal biomass cultivationGeada, Pedro; Vasconcelos, Vítor; Vicente, A. A.; Fernandes, Bruno D.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Mar-2017Advances in Food NanotechnologyCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pinheiro, A. C.; Ramos, Óscar L.; Silva, Hélder Daniel Peixoto; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2018New insights on bio-based micro- and nanosystems in foodMadalena, Daniel Alexandre Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Ramos, Óscar Leandro SilvaCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
2013Biotechnology-derived enzymes for food applicationsRamos, Philippe Emmanuel Cruz; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2013Shelf life extension of cheese using edible packaging materialsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2013Process Analytical TechnologyTeixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Silva, F.; Silva, João S.; Martins, R.Capítulo de livroAcesso restrito autor
2010Antioxidant properties of Gracilaria birdiae and Gracilaria cornea, two red seaweeds from the brazilian coastsSouza, B.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Joana T.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho