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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2018 | Avaliação de processos alternativos de inativação de leveduras de decomposição do vinho | Dias, Joana Sofia Gomes | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
16-Dez-2019 | Estabilização das leveduras do mosto de uvas através da tecnologia de aquecimento óhmico | Santos, Ana Rita Peixoto | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
14-Out-2023 | Modelling the kinetics of Staphylococcus aureus in goat's raw milk under different sub-pasteurisation temperatures | Silva, Beatriz; Coelho-Fernandes, Sara; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2010 | Up-regulation of 14-3-3sigma (Stratifin) is associated with high-grade CIN and high-risk human papillomavirus (HPV) at baseline but does not predict outcomes of HR-HPV infections or incident CIN in the LAMS study | Syrjänen, Stina; Naud, Paulo; Sarian, Luis, et al. | Artigo | Acesso aberto |