Percorrer por assunto Food mycology
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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Description of a strain from an atypical population of Aspergillus parasiticus that produces aflatoxins B only, and the impact of temperature on fungal growth and mycotoxin production | Arita, C.; Calado, Thalita; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Parâmetros térmicos D e z-value para Cadophora fastigiata e discussão de um caso prático | Macedo, Bruno Emanuel Castro Pereira de | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
15-Jul-2011 | Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approaches | Rodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2015 | Use of a polyphasic approach including MALDI-TOF MS for identification of Aspergillus section Flavi strains isolated from food commodities in Brazil | Silva, Fernanda Chaves da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luis Roberto, et al. | Artigo | Acesso aberto |