Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
6-Abr-2008 | Alcoholic beverage from cheese whey: identification of volatile compounds | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
22-Nov-2023 | Alternative approaches for the production of a low-alcohol beer | Alves, Luís Miguel Machado | Dissertação de mestrado | Acesso restrito autor |
Fev-2009 | Characterisation of volatile compounds in an alcoholic beverage produced by whey fermentation | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Mai-2002 | Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grains | Brányik, Tomáš; Schmidtová, J.; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2008 | Influence of temperature on continuous high gravity brewing with yeasts immobilized on spent grains | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Maintaining yeast viability in continuous primary beer fermentation | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |