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Percorrer por assunto Ochratoxin A
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2004
Making wine safer: the case of ochratoxin A
Kozakiewicz, Z.
;
Battilani, P.
;
Cabañes, F. J.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2023
Mitigation of Ochratoxin A in the food chain, from prevention to remediation
Venâncio, Armando
;
Santos, Joana
;
Dias, Teresa Vale
, et al.
Comunicação em painel
Acesso aberto
Nov-2019
Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams
Rodrigues, Paula
;
Silva, Diana
;
Costa, Pedro
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2011
Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin A
Calado, Thalita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Mycotoxin production by Aspergillus niger aggregate strains isolated from harvested maize in three Portuguese regions
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2005
Mycotoxin-producing and other fungi isolated from grapes for wine production, with particular emphasis on ochratoxin A
Serra, Rita
;
Braga, A. C.
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
12-Nov-2022
Occurrence of aflatoxins and Ochratoxin A during merkén pepper powder production in Chile
Costa, Jéssica
;
Santos, Carla Isabel Arcanjo
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2006
Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturation
Serra, Rita
;
Mendonça, Carla
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
13-Abr-2005
Ochratoxin A removal during the main steps of wine making
Abrunhosa, Luís
;
Fernandes, Anabela
;
Venâncio, Armando
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2003
Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case study
Abrunhosa, Luís
;
Serra, Rita
;
Lima, Nelson
, et al.
Artigo
Acesso aberto
21-Jul-2011
Optimization of process parameters for the production of an OTA-hydrolyzing enzyme from Aspergillus niger under solid-state fermentation
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2017
Otimização, implementação e validação de um método por extração em fase sólida para determinação de micotoxinas em vinho
Sousa, Ana Luísa Mesquita Figueira de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
8-Jan-2019
Overview of fungi and mycotoxin contamination in capsicum pepper and in its derivatives
Costa, Jéssica
;
Rodriguez, R.
;
Garcia-Cela, Esther
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2006
A practical approach for identifications based on mycotoxin characters of Penicillium
Paterson, R. R. M.
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso aberto
2018
Predominant mycotoxins, mycotoxigenic fungi and climate change related to wine
Paterson, R. R. M.
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2004
Solutions to penicillium taxonomy crucial to mycotoxin research and health
Paterson, R. R. M.
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso aberto
2014
Stability of DON and OTA during the breadmaking process and determination of process and performance criteria
Vidal, A.
;
Morales-Valle, H.
;
Sanchis, V.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
4-Abr-2017
Survey of Penicillia associated with Italian grana cheese
Decontardi, S.
;
Mauro, A.
;
Lima, Nelson
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2011
The effect of vinification on wine contamination with ochratoxin A
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
The fate of deoxynivalenol and ochratoxin A during the breadmaking process, effects of sourdough use and bran content
Vidal, A.
;
Marín, S.
;
Morales-Valle, H.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho