Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2002 | Comparative study of Selva and Camarosa strawberries for the commercial market | Castro, Inês; Gonçalves, O.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Edible coatings on frozen fish: effect of applying a chitosan-based coating on the quality of frozen salmon | Oliveira, Marina S. G. | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2015 | Effects of glazing and chitosan-based coating application on frozen salmon preservation during six-month storage in industrial freezing chambers | Soares, Nuno M.; Oliveira, Marina S. G.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
15-Nov-2022 | Melhoria do processo de descongelação numa indústria de charcutaria | Araújo, André Leandro Ribeiro | Dissertação de mestrado | Acesso restrito autor |
2009 | Responses of aquatic fungal communities on leaf litter to temperature-change events | Fernandes, Isabel Rodrigues; Uzun, Begüm; Pascoal, Cláudia, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | Saccharomyces cerevisiae glycerol/H+ symporter Stl1p is essential for cold/near-freeze and freeze stress adaptation : a simple recipe with high biotechnological potential is given | Tulha, Joana; Lima, A.; Lucas, Cândida, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Validação das operações de arrefecimento e congelação | Silva, Mariana Alice Gomes da | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |