Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por assunto Bioactive compounds
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 45-56 de um total de 56 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Jul-2011
Physico-chemical characterization of chitosan-based edible films incorporating bioactive compounds of different molecular weight
Bourbon, A. I.
;
Pinheiro, A. C.
;
Cerqueira, M. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2024
Plant-derived bioactive compounds as key players in the modulation of immune-related conditions
Vieira, Sara F.
;
Reis, R. L.
;
Ferreira, Helena Susana Costa Machado
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2012
Potencial químico e biológico de rebentos de leguminosas : alteração do metaboloma e da bioactividade de Glycine max (L.) Merr. pela inoculação com Bradyrhizobium japonicum
Pereira, Maria João Loureiro do Valle
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Set-2018
Potential of Portuguese vine shoot wastes as natural resources of bioactive compounds
Moreira, Manuela M.
;
Barroso, M. Fátima
;
Porto, João Vasconcellos
, et al.
Artigo
Acesso restrito autor
26-Abr-2022
Recent advances in the valorization of algae polysaccharides for food and nutraceutical applications: a review on the role of green processing technologies
Dias, Joana Sofia Gomes
;
Teixeira, J. A.
;
Rocha, Cristina M. R.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2018
Screening for antioxidant activity in extracts obtained from extremophile microalgae
Sousa, Carla Andreia Machado de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2013
Solid-state fermentation as a strategy to improve the bioactive compounds recovery from Larrea tridentata leaves
Martins, Sílvia
;
Teixeira, J. A.
;
Mussatto, Solange I.
Artigo
Acesso aberto
2021
Spontaneously fermented traditional beverages as a source of bioactive compounds: an overview
Cuvas, Ruth
;
Nobre, Clarisse
;
Cruz, Mario
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Jun-2020
Strategies for valorization of Amaranth (Amaranthus cruentus) grain nutritional components: behavior under in vitro gastrointestinal digestion and in Caco-2 cellular model
Coelho, Laylla Marques
Tese de doutoramento
Acesso aberto
15-Fev-2023
Tomato processing by-products valorisation through ohmic heating approach
Coelho, Marta C.
;
Ghalamara, Soudabeh
;
Campos, Débora
, et al.
Artigo
Acesso aberto
22-Dez-2022
Valorisation of extremophilic microalgae isolated from lichens: development of cultivation and extraction strategies for high performance production of bioactive compounds
Loureiro, Luís Carlos Sá
Tese de doutoramento
Acesso embargado (2 Anos)
2021
Valorization of natural antioxidants for nutritional and health applications
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Botelho, Cláudia M.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto