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Percorrer por assunto Aspergillus
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
4-Dez-2015
Efeito inibitório de óleos essenciais sobre o crescimento e acumulação de aflatoxinas por Aspergillus
Costa, Cátia Filipa Araújo da
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2013
Effect of oxygen transfer rate on cellulases production in stirred tank and internal-loop airlift bioreactors
Michelin, Michele
;
Mota, André
;
Silva, Daniel Pereira da
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Set-2023
Enrichment of a plant feedstuff mixture's nutritional value through solid-state fermentation
Filipe, Diogo
;
Vieira, Lúcia
;
Ferreira, Marta Alexandra Lages
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Estudo de estirpes probióticas como inoculantes de silagens para o controlo de micotoxinas
Santiago, Ana Paula Pires
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Jul-2009
Exploitation of agro industrial wastes as immobilization carrier for solid-state fermentation
Orzua, María C.
;
Mussatto, Solange I.
;
Contreras-Esquivel, Juan C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2-Ago-2017
Filamentous fungal human pathogens from food emphasising Aspergillus, Fusarium and Mucor
Paterson, R. R. M.
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso aberto
2019
Fructo-oligosaccharides (FOS) production by fungal submerged culture using aguamiel as a low-cost by-product
Muñiz-Márquez, Diana B.
;
Teixeira, J. A.
;
Mussatto, Solange I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2009
Fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus immobilized on lignocellulosic materials
Mussatto, Solange I.
;
Aguilar Gonzalez, Cristobal Noé
;
Rodrigues, L. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Mai-2022
Fungal growth and mycotoxin production in a new formulated meat product with structured emulsions as substitutes for pork rigid fat
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
;
Martins, A. J.
;
Cerqueira, M. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Fungal vaccines and immunotherapeutics: current concepts and future challenges
Carvalho, Agostinho Albérico Rodrigues
;
Oliveira, Cláudio Duarte
;
Gonçalves, Samuel M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2006
Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine production
Serra, Rita
;
Mendonça, Carla
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
22-Mai-2023
Genetic and molecular determinants of susceptibility to aspergillosis
Antunes, Daniela Neves
Tese de doutoramento
Acesso embargado (2 Anos)
2019
Genetic defects in fungal recognition and susceptibility to invasive pulmonary aspergillosis
Cunha, Cristina Amorim
;
Carvalho, Agostinho
Artigo
Acesso aberto
2018
Genetic deficiency of NOD2 confers resistance to invasive aspergillosis
Gresnigt, Mark S.
;
Cunha, Cristina
;
Jaeger, Martin
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Host genetic signatures of susceptibility to fungal disease
Campos, Cláudia F.
;
Veerdonk, Frank L. van de
;
Gonçalves, Samuel Martins
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
28-Nov-2009
Identification of aflatoxigenic and non‐aflatoxigenic strains of Aspergillus section Flavi isolated from Portuguese almonds
Rodrigues, P.
;
Kozakiewicz, Z.
;
Venâncio, Armando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Immune parameters for diagnosis and treatment monitoring in invasive mold infection
Jenks, Jeffrey D.
;
Rawlings, Stephen A
;
Garcia-Vidal, Carol
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2018
In vitro digestibility and fermentability of fructo-oligosaccharides produced by Aspergillus ibericus
Nobre, Clarisse
;
Sousa, S. C.
;
Silva, S. P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2013
Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnuts
Rodrigues, Paula
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso aberto
Ago-2006
Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on aspergillus and penicillium species
Serra, Rita
;
Lourenço, Anália
;
Alípio, Pedro
, et al.
Artigo
Acesso aberto