Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por revistas 74068
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 23-37 de um total de 37 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Mar-2016
Layer-by-layer technique to developing functional nanolaminate films with antifungal activity
Fabra, María José
;
Flores-López, M. L.
;
Cerqueira, M. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2013
Maximization of fructooligosaccharides and β-fructofuranosidase production by Aspergillus japonicus under solid-state fermentation conditions
Mussatto, Solange I.
;
Ballesteros, Lina F.
;
Martins, Silvia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Nanoemulsions for food applications: development and characterization
Silva, Hélder D.
;
Cerqueira, M. A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto
2014
Physical characterisation of an alginate/lysozyme nano-laminate coating and its evaluation on ‘coalho’ cheese shelf life
Medeiros, B. G. S.
;
Souza, M. P.
;
Pinheiro, A. C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Polysaccharide/protein nanomultilayer coatings: construction, characterization and evaluation of their effect on 'Rocha' pear (Pyrus communis L.) shelf-life
Medeiros, Bartolomeu G. de S.
;
Pinheiro, Ana C.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2016
Production of whey protein-based aggregates under ohmic heating
Pereira, Ricardo
;
Rodrigues, Rui M.
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Production, composition, and application of coffee and its industrial residues
Mussatto, Solange I.
;
Machado, Ercília M. S.
;
Martins, Silvia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Quercetin-loaded lecithin/chitosan nanoparticles for functional food applications
Souza, Marthyna P.
;
Vaz, Antônio Fernando
;
Correia, M. T. S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
26-Abr-2022
Recent advances in the valorization of algae polysaccharides for food and nutraceutical applications: a review on the role of green processing technologies
Dias, Joana Sofia Gomes
;
Teixeira, J. A.
;
Rocha, Cristina M. R.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2014
Selection of the solvent and extraction conditions for maximum recovery of antioxidant phenolic compounds from coffee silverskin
Ballesteros, Lina F.
;
Teixeira, J. A.
;
Mussatto, Solange I.
Artigo
Acesso aberto
2024
Solubilization and hydrolysis of porcine coagulated blood protein using sub-critical solvent extraction
Marques, Bianca
;
Nunes, Rafaela
;
Araújo-Rodrigues, Helena
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
The effect of the electric field on lag phase, β-galactosidase production and plasmid stability of a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain growing on lactose
Castro, Inês
;
Oliveira, Carla Cristina Marques de
;
Domingues, Lucília
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
The influence of geometrical and operational factors on supercooling capacity in strawberries : a simulation study
Martins, Rui C.
;
Castro, C. C.
;
Lopes, Vítor V.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Nov-2016
Use of electrospinning to develop antimicrobial biodegradable multilayer systems: encapsulation of cinnamaldehyde and their physicochemical characterization
Cerqueira, Miguel A.
;
Rovira, M.
;
Castro-Mayorga, Jinneth Lorena
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2013
Utilization of galactomannan from Gleditsia triacanthos in polysaccharide-based films : effects of interactions between film constituents on film properties
Cerqueira, M. A.
;
Souza, B. W. S.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto