Mostrar 245-264 de um total de 344 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | Parâmetros térmicos D e z-value para Cadophora fastigiata e discussão de um caso prático | Macedo, Bruno Emanuel Castro Pereira de | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
18-Mar-2021 | Patogenicidade de isolados de Escherichia coli provenientes de fezes de galinhas ou bovinos e resistência a antibióticos | Pais, Sandra Manuela Silva | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Mai-2004 | Patulin detection from Penicillia in bottled water commodity system | Paterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Venâncio, Armando, et al. | Palestra | Acesso aberto |
Jun-2006 | Perfil da ocratoxina A no mosto durante processo de microvinificação de uvas tintas | Nunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Furigo-Junior, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2015 | Perspectives on the biotechnological production and potential applications of lactosucrose: A review | Silvério, Sara C.; Macedo, Eugénia A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2022 | Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional properties | Ferreira, Catarina Castro; Dias, Joana Sofia Gomes; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
13-Out-2016 | A phage-based assay for detection of pathogens | Carvalho, Carla M.; Costa, S.; Melo, Luís Daniel Rodrigues, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Dez-2012 | Phytase production by Aspergillus niger var. phoenicis URM 4924 using cane molasses and rice brain | Nascimento, J.C.S.; Souza, F.A.S.D.; Silva, M. F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2017 | Phytochemical profiles and antioxidant activity of Baccharis dracunculifolia and Baccharis trimera ethanolic extracts | Marques, Bianca; Alves, M. Silvana; Silva-Filho, Ademar, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2016 | Polyphasic approach including MALDI-TOF MS/MS analysis for identification and characterisation of Fusarium verticillioides in Brazilian corn kernels | Chang, Susane; Carneiro-Leão, Mariele Porto; Oliveira, Benny Ferreira, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Dez-2015 | Polyphenols and sugars recovery from autohydrolysis of pineapple waste | Sepúlveda, L.; Romaní, Aloia; Aguilar, Cristóbal N., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2019 | Polyphenols-enriched Hibiscus sabdariffa extract-loaded nanostructured lipid carriers (NLC): Optimization by multi-response surface methodology | Pimentel-Moral, S.; Teixeira, M. C.; Fernandes, A. R., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Jun-2013 | Port wine oxidation management: a multiparametric kinetic approach | Martins, Rui C.; Monforte, Ana Rita; Silva Ferreira, António | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Jun-2012 | Portuguese olive oil wastewaters: looking for a unifying model | Baeta-Hall, L.; Eusébio, A.; Ribeiro, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2015 | Potencial estabilizante de éster de sacarose em suco de graviola (Annona muricata, L.) | Neta, Nair do Amaral Sampaio; Gallão, M. I.; Rodrigues, S., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Jun-2021 | A potentiometric electronic tongue as a discrimination tool of water-food indicator/contamination bacteria | Ghrissi, Hiba; Veloso, Ana C. A.; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Nov-2019 | Prevalence of shigatoxigenic Escherichia coli in bovine cattle: a survey in the north region of portugal | Ballem, Andressa; Gonçalves, Soraia; Ferreira, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2013 | Prevention of patulin accumulation in grape juice by the interaction between Penicillium expansum and Botrytis cinerea | Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2020 | Printability, microstructure, and flow dynamics of phase-separated edible 3D inks | Oliveira, Sara M.; Fasolin, Luiz Henrique; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
3-Out-2019 | Probiotic edible films from bacterial cellulose/cashew tree gum | Oliveira-Âlcantara, Ana Vitória; Abreu, Ana Angel S.; Gonçalves, Catarina, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |