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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2011 | Caracterização morfológica e perfil micotoxigênico de Aspergillus secção Flavi | Silva, Fernanda; Botelho, Deila; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2020 | Cardinal parameter meta-regression models describing Listeria monocytogenes growth in broth | Silva, Beatriz Nunes; Cadavez, Vasco; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2021 | Cell surface engineering of Saccharomyces cerevisiae for simultaneous valorization of corn cob and cheese whey via ethanol production | Cunha, Joana Filipa Torres Pinheiro; Gomes, Daniel G.; Romaní, Aloia, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
16-Jul-2016 | Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and enzymatic treatments: characterization and in vitro cytotoxicity assessment | Tibolla, H.; Pelissari, Franciele M.; Martins, Joana T., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Jul-2010 | Changes on microbiological, physicochemical and diffusion properties of the cheese upon the application of chitosan-based edible coating incorporating natamycin | Fajardo, Paula; Martins, Joana; Fuciños, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Jul-2016 | Characterization of micro and nanostructures from β‐lactoglobulin formed upon heat treatment and under selected environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Chemical and biological characterization of an aqueous Sambucus nigra L. flower extract | Costa, Hélder Filipe Badim | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Nov-2021 | Co-management of agro-industrial wastes by solid-state fermentation for the production of bioactive compounds | Leite, Alexandra Paulina Q.; Belo, Isabel; Salgado, José Manuel | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2014 | Coleção de culturas de microbiologia agrícola da UFLA (CCMA-UFLA): da requalificação à certificação baseada na ISO 9001:2008 | Pinto, Juliana; Gervásio, Ivani; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2016 | Combined bioremediation and enzyme production by Aspergillus sp. in olive mill and winery wastewaters | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2015 | Combining analytical methodologies for the identification of Aspergillus section Flavi strains isolated from Brazilian agricultural commodities | Couto, F.; Santos, Cledir; Souza, T., et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
24-Ago-2008 | A comparative analysis on the efficiency of different carriers for trypsin immobilization | Rocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Comparative study of antioxidant potential and cytotoxic effects of methanolic extracts from Lycium barbarum and Lycium ruthenicum berries | Castro, Vera; Aierken, Aili; Zhang, Xiaoying, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
12-Jul-2004 | Comparison of the Thermal Inactivation Kinetics of Byssochlamys fulva and Three Enzymes used as TTIs for Various Food Processes under Conventional and Ohmic Heating | Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Macedo, B. R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Jul-2013 | Computational Models for Prediction of Yeast Strain Potential for Winemaking from Phenotypic Profiles | Mendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Franco-Duarte, Ricardo; Umek, Lan, et al. | Artigo | Acesso aberto |
1-Jul-2014 | Computational models reveal genotype-phenotype associations in Saccharomyces cerevisiae | Franco-Duarte, Ricardo; Mendes, Inês Isabel Moreira Moutinho Vieira; Umek, Lan, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Conditions promoting effective very high gravity sugarcane juice fermentation | Monteiro, Bruno; Ferraz, Pedro; Barroca, Mário Jorge Faria, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Out-2018 | Control of mycotoxins in the food chain | Venâncio, Armando | Comunicação oral | Acesso aberto |
Out-2017 | Cowpea: a legume crop for a challenging environment | Carvalho, Márcia; Lino-Neto, T.; Rosa, Eduardo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2013 | A cromatografia e a micotoxicologia alimentar | Abrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Venâncio, Armando | Comunicação oral | Acesso aberto |