Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 41-60 de um total de 340 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
6-Jul-2017
Bioprocessing of olive mill and winery wastes by solid-state fermentation for simultaneously enzymes production and to increase their nutritional value
Salgado, José Manuel
;
Oliveira, Felisbela
;
Venâncio, Armando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Out-2018
Biosurfactant production by Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358
Souza, K.
;
Gudiña, Eduardo J.
;
Schwan, Rosane F.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of production
Abrunhosa, Luís
;
Santos, Lucia
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Biotechnological processes for D-tagatose production
Ferreira, Sara Sofia Costa
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
6-Jul-2017
Book of Abstracts of CEB Annual Meeting 2017
-
Atas de conferência
Acesso aberto
Ago-2021
Bovine colostrum supplementation improves bone metabolism in an osteoporosis-induced animal model
Kydonaki, E. K.
;
Freitas, L.
;
Fonseca, B. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Dez-2017
Brewers spent grain as a potential source of antioxidants: characterization of extracts
Lopes, Maria Teresa
;
Silva, Sara
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
10-Fev-2015
By-products of beer fermentation
Pires, Eduardo J.
;
Brányik, Tomáš
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Out-2011
Caracterização morfológica e perfil micotoxigênico de Aspergillus secção Flavi
Silva, Fernanda
;
Botelho, Deila
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Out-2020
Cardinal parameter meta-regression models describing Listeria monocytogenes growth in broth
Silva, Beatriz Nunes
;
Cadavez, Vasco
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2021
Cell surface engineering of Saccharomyces cerevisiae for simultaneous valorization of corn cob and cheese whey via ethanol production
Cunha, Joana Filipa Torres Pinheiro
;
Gomes, Daniel G.
;
Romaní, Aloia
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
16-Jul-2016
Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and enzymatic treatments: characterization and in vitro cytotoxicity assessment
Tibolla, H.
;
Pelissari, Franciele M.
;
Martins, Joana T.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
18-Jul-2010
Changes on microbiological, physicochemical and diffusion properties of the cheese upon the application of chitosan-based edible coating incorporating natamycin
Fajardo, Paula
;
Martins, Joana
;
Fuciños, C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
17-Jul-2016
Characterization of micro and nanostructures from β‐lactoglobulin formed upon heat treatment and under selected environmental conditions
Simões, Lívia Souza
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Chemical and biological characterization of an aqueous Sambucus nigra L. flower extract
Costa, Hélder Filipe Badim
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Nov-2021
Co-management of agro-industrial wastes by solid-state fermentation for the production of bioactive compounds
Leite, Alexandra Paulina Q.
;
Belo, Isabel
;
Salgado, José Manuel
Artigo
Acesso restrito UMinho
2014
Coleção de culturas de microbiologia agrícola da UFLA (CCMA-UFLA): da requalificação à certificação baseada na ISO 9001:2008
Pinto, Juliana
;
Gervásio, Ivani
;
Dias, Disney R.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2016
Combined bioremediation and enzyme production by Aspergillus sp. in olive mill and winery wastewaters
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2015
Combining analytical methodologies for the identification of Aspergillus section Flavi strains isolated from Brazilian agricultural commodities
Couto, F.
;
Santos, Cledir
;
Souza, T.
, et al.
Comunicação oral
Acesso aberto
24-Ago-2008
A comparative analysis on the efficiency of different carriers for trypsin immobilization
Rocha, Cristina M. R.
;
Gonçalves, M. P.
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto