Mostrar 1-20 de um total de 91 resultados.
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
24-Jul-2019 | Amino acids profile for assessing Serra da Estrela cheese producers | Santos, A. O.; Falcão, Soraia; Fontes, Luísa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Nov-2019 | Amino acids profile in Serra da Estrela cheese: a compreensive study | Lima, M. J. Reis; Fontes, Luísa; Santos, A. O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Dez-2022 | An electronic nose as a non-destructive analytical tool to identify the geographical origin of Portuguese olive oils from two adjacent regions | Rodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2020 | An electronic tongue as a classifier tool for assessing perfume olfactory family and storage time-period | Jarboui, Amira; Marx, Ítala M. G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Analysis of acids and sugars in fruit-based drinks by SEC-UV-RI | Sequeira, Cédric; Dias, L. G.; Morais, Jorge Sá, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Mar-2013 | Analysis of single-cultivar extra virgin olive oil using cyclic voltammetry | Fernandes, Andreia; Dias, Luis G.; Pereira, José A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2021 | Application of a lab-made electronic nose for extra virgin olive oils commercial classification according to the perceived fruitiness intensity | Teixeira, Guilherme G.; Dias, Luís G.; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Mai-2019 | Application of an electronic tongue as a single-run tool for olive oils physicochemical and sensory simultaneous assessment | Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Set-2016 | Application of an electronic tongue for evaluating basic gustatory attributes perceived in table olives: qualitative and quantitative approaches | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2017 | Application of an electronic tongue for Tunisian olive oils' classification according to olive cultivar or physicochemical parameters | Slim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2020 | Assessing acrylamide content in sterilized Californian-style black table olives using HPLC-MS-QQQ and a potentiometric electronic tongue | Martín-Vertedor, Daniel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2019 | Assessing Serra da Estrela PDO cheeses' origin-production date using fatty acids profiles | Reis Lima, M. J.; Bahri, Hamdi; Sá Morais, Jorge, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
8-Dez-2023 | Assessing the prebiotic potential of xylooligosaccharides produced by one-step fermentation using agro-residues | Cordeiro, Ana; Fernandes, Andreia; Sousa, Joana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2017 | Assessment of table olives' organoleptic defect intensities based on the potentiometric fingerprint recorded by an electronic tongue | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
30-Mai-2005 | Autenticidade de queijos tradicionais: um factor de qualidade | Peres, António M.; Ramalhosa, Elsa; Veloso, Ana C. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Chapter 18 - Gliadins in foods and the electronic tongue | Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G.; Rodrigues, L. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jul-2018 | Characterization of commercial Tunisian monovarietal olive oils produced from autochthonous olive cultivars | Slim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jun-2017 | Classification of single-cultivar Tunisian olive oils according to the geographical origin using an electronic tongue | Souayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
Dez-2018 | Dairy products discrimination according to the milk type using an electrochemical multisensor device coupled with chemometric tools | Tazi, Imam; Triyana, Kuwat; Siswanta, Dwi, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2020 | Dataset on free amino acids contents of Serra da Estrela PDO cheeses determined by UPLC-DAD-MS/MS | Lima, M. J. Reis; Santos, A. O.; Falcão, Soraia, et al. | Artigo | Acesso aberto |