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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mai-2015Chromium(III) biosorption onto spent grains residual from brewing industry : equilibrium, kinetics and column studiesFerraz, A. I.; Amorim, C.; Tavares, T., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Ago-2000Cr (III) recovery from Saccharomyces cerevisiae by elution : a preliminary studyFerraz, A. I.; Tavares, M. T.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2004Cr(III) removal and recovery from Saccharomyces cerevisiaeFerraz, A. I.; Tavares, M. T.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2014Mechanisms of Cr(III) biosorption onto residual brewer's yeastFerraz, A. I.; Costa, Filomena; Tavares, M. T., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Removal of copper (II), chloride and methylene blue using eggshell residues as low-cost biosorbentsCastro, Ana Margarida; Ferraz, A. I.; Carvalho, Joana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Sorption of Cr(III) from aqueous solutions by spent brewery grainFerraz, A. I.; Tavares, M. T.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
1998Trivalent chromium removal using flocculating yeasts : effect of pre-treatments on removal efficiencyFerraz, A. I.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1999The use of flocculating brewer's yeast for Cr(III) and Pb(II) removal from residual wastewatersFerraz, A. I.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
28-Jan-2008Utilização de sub-produtos da indústria cervejeira na remoção de crómio trivalente de soluções aquosasFerraz, A. I.Tese de doutoramentoAcesso aberto