Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
24-Jul-2019 | Amino acids profile for assessing Serra da Estrela cheese producers | Santos, A. O.; Falcão, Soraia; Fontes, Luísa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Nov-2019 | Amino acids profile in Serra da Estrela cheese: a compreensive study | Lima, M. J. Reis; Fontes, Luísa; Santos, A. O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2008 | Characterization of phenolic compounds of OMW : toxicity and degradability by yeasts | Gonçalves, Cristiana; Ferreira, João P.; Lopes, Marlene, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Cytotoxicity of Portuguese propolis: the proximity of the in vitro doses for tumor and normal cell lines | Calhelha, Ricardo C.; Falcão, Soraia; Queiroz, Maria João R. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2020 | Dataset on free amino acids contents of Serra da Estrela PDO cheeses determined by UPLC-DAD-MS/MS | Lima, M. J. Reis; Santos, A. O.; Falcão, Soraia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2019 | Serra da Estrela cheeses free amino acids profiles by UPLC-DAD-MS/MS and their application for cheese origin assessment | Lima, M. J. Reis; Guiet, Andréia Oliveira Santos; Falcão, Soraia, et al. | Artigo | Acesso aberto |