Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | Brewery spent yeast insoluble residue as microcarriers for bioactive compound | Andrade, Cristiane Conte Paim; Duarte, Susan Hartwig; Coelho, Elisabete, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Cold gel-like emulsions of lactoferrin subjected to ohmic heating | Furtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Digestibility of organogels produced with medium- and large- chain triacylglycerols | Fasolin, Luiz Henrique; Cerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2014 | Effect of structure and concentration of gelator on organogels properties : a rheological and small-angle X-ray spectroscopy study (Young Scientist Award Winner) | Cerqueira, M. A.; Fasolin, Luiz; Picone, Carolina S. F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2019 | Hybrid gels: Influence of oleogel/hydrogel ratio on rheological and textural properties | Martins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2017 | In vitro digestion of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein nanofibrils | Mantovani, R.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
17-Ago-2014 | Thermal behaviour of organogels : effect of concentration and organogels structure | Cerqueira, M. A.; Fasolin, Luiz Henrique; Picone, Carolina S. F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |