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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2019Brewery spent yeast insoluble residue as microcarriers for bioactive compoundAndrade, Cristiane Conte Paim; Duarte, Susan Hartwig; Coelho, Elisabete, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Cold gel-like emulsions of lactoferrin subjected to ohmic heatingFurtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2014Digestibility of organogels produced with medium- and large- chain triacylglycerolsFasolin, Luiz Henrique; Cerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2014Effect of structure and concentration of gelator on organogels properties : a rheological and small-angle X-ray spectroscopy study (Young Scientist Award Winner)Cerqueira, M. A.; Fasolin, Luiz; Picone, Carolina S. F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Fev-2019Hybrid gels: Influence of oleogel/hydrogel ratio on rheological and textural propertiesMartins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2017In vitro digestion of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein nanofibrilsMantovani, R.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
17-Ago-2014Thermal behaviour of organogels : effect of concentration and organogels structureCerqueira, M. A.; Fasolin, Luiz Henrique; Picone, Carolina S. F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto