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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2009
The effect of micro-oxygenation and cell immobilization on the reduction of excessive volatile acidity from wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Comunicação oral
Acesso aberto
2011
The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Use of immobilized saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Poster em conferência
Acesso restrito UMinho
Dez-2011
Use of immobilized saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto