Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 7363
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 7-18 de um total de 18 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
11-Jun-2019
Modelling whey protein gelation under ohmic heating - effects of electric field strength, frequency and heating kinetics
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Avelar, Zita
;
Fasolin, Luiz Henrique
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Abr-2021
Modulating process parameters to change physical properties of bigels for food applications
Fasolin, Luiz Henrique
;
Martins, Artur J.
;
Cerqueira, M. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
28-Jan-2021
Modulation and characterization of wax-based olive oil organogels in view of their application in the food industry
Silva, Pedro Miguel Peixoto
;
Martins, Artur J.
;
Fasolin, Luiz Henrique
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2022
Oleogels and bigels as alternatives to saturated fats: A review on their application by the food industry
Silva, Pedro Miguel Peixoto
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Martins, Artur J.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
9-Mai-2023
Physicochemical properties of cold-set WPI bigels as vehicle for curcumin
Clímaco, Gabrielli
;
Fasolin, Luiz Henrique
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2020
Printability, microstructure, and flow dynamics of phase-separated edible 3D inks
Oliveira, Sara M.
;
Fasolin, Luiz Henrique
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Jul-2019
Production of olive oil organogels: influence of beeswax concentration on physicochemical properties
Silva, Pedro Miguel Peixoto
;
Fasolin, Luiz Henrique
;
Martins, Artur J.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2-Jun-2019
Production of olive oil organogels: Influence of candelilla wax concentration on physicochemical properties
Silva, Pedro Miguel Peixoto
;
Fasolin, Luiz Henrique
;
Martins, Artur J.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
23-Out-2018
Production of olive oil organogels: influence of carnauba wax concentration on physicochemical properties
Silva, Pedro Miguel Peixoto
;
Fasolin, Luiz Henrique
;
Martins, Artur J.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
2018
Protein-based structures for food applications: from macro to nanoscale
Martins, Joana T.
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Pinheiro, Ana Cristina Braga
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2020
Self-organizing structures of phosphatidylcholine in nonaqueous solvents: tailoring gel-like systems
Okuro, Paula K.
;
Malfatti-Gasperini, Antonio A.
;
Fasolin, Luiz Henrique
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2025
Simultaneous vehiculation of curcumin and riboflavin in bigels produced through WPI cold-set gelation
Clímaco, Gabrielli Nunes
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Fernandes, Jean Michel
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho