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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2018 | Bio-based nanocomposites for food packaging and their effect in food quality and safety | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2019 | Bioactive compounds recovery optimization from vine pruning residues using conventional heating and microwave-assisted extraction methods | Jesus, Meirielly Santos; Genisheva, Zlatina; Romani, Aloia Perez, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Abr-2022 | Bioactivity and bioaccessibility of bioactive compounds in gastrointestinal digestion of tomato bagasse extracts | Coelho, Marta; Oliveira, Carla; Coscueta, Ezequiel R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Mai-2023 | Brewer's yeast as a clean label ingredient for replacement of phosphates in hams | Tomaz, Samuel A.; Machado Jr, Júlio C.; Dias, Joana Sofia Gomes, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2007 | Caracterização do perfil de ácidos gordos livres durante a pasteurização convencional e óhmica | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Set-2018 | Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmico | Moreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Out-2022 | Chapter 3 - Electrotechnologies for the development of food-based structured systems | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
17-Jul-2016 | Characterization of micro and nanostructures from β‐lactoglobulin formed upon heat treatment and under selected environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jul-2013 | Characterization of β-lactoglobulin nano-hydrogels formed by heat treatment under selective ph range conditions | Ramos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Malcata, X., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Cold gel-like emulsions of lactoferrin subjected to ohmic heating | Furtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Jun-2023 | Combining high pressure and electric fields towards Nannochloropsis oculata eicosapentaenoic acid-rich extracts | Sousa, Sérgio; Carvalho, Ana P.; Pinto, Carlos A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Comparison of chemical properties of food products processed by conventional and ohmic heating | Pereira, Ricardo; Pereira, M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2024 | Comparison of different pretreatment processes envisaging the potential use of food waste as microalgae substrate | Marques, Fabiana ALmeida; Pereira, Francisco; Machado, Luís Pedro Lima, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Conformational dynamics of soy protein isolate under ohmic heating | Machado, Luís; Carvalho, Gonçalo António Sousa; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Continuous pressurized extraction versus electric fields-assisted extraction of cyanobacterial pigments | Pagels, Fernando; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Amaro, Helena M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2006 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heating | Pereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Jun-2009 | Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heating | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Os desafios emergentes da ciência e tecnologia alimentar | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Palestra | Acesso aberto |