Mostrar 1-20 de um total de 94 resultados.
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
12-Jun-2023 | Aflatoxins and ochratoxin A contamination during Merkén Pepper Powder production in Chile | Costa, Jéssica; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
23-Mar-2018 | Alternative patulin pathway unproven | Paterson, R. Russell M.; Soares, Célia; Ouhibi, Salma, et al. | Carta ao editor | Acesso aberto |
Jun-2011 | Antifungal activity of essential oils against Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus isolated from food commodities | Silva, Fernanda C. da; Botelho, Deila M. dos S.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
27-Jun-2010 | Aqueous ozone, a friendly method for aflatoxins degradation | Freitas-Silva, O.; Rocha, Mariana Wagner; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Aspergilli and Penicillia related to the surface of ripening italian grana type cheese and its ripening environment | Decontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
12-Jun-2023 | Bioprospection of antibiotics and biofilm inhibitors from under-exploited filamentous fungi | Correia, J.; Borges, A.; Simões, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Caracterização de linhagens de Aspergillus e Penicillium isoladas da superfície de queijo curado italiano do tipo “grana” | Decontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2011 | Caracterização morfológica e perfil micotoxigênico de Aspergillus secção Flavi | Silva, Fernanda; Botelho, Deila; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Characterization of Aspergillus flavus isolated from wine-making grapes | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Jun-2012 | Characterization of the mycoflora and the occurrence of mycotoxins in Portuguese maize | Soares, Célia Maria Gonçalves | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Mai-2015 | Comparative study between Aspergillus section Flavi strains from MUM and isolates from Nigeria | Okeke, O.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Fapohunda, S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2024 | A comprehensive method for the sequential separation of extracellular xylanases and -xylosidases/arabinofuranosidases from a new Fusarium species | Rodríguez-Sanz, Andrea; Fuciños, Clara; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2010 | Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycology | Rodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Out-2010 | Current situation on the occurrence of mycotoxins and toxigenic fungi in Portugal | Abrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
23-Nov-2021 | Development of a standard operation procedure (SOP) for the polyphasic identification of clinically relevant species | Afonso, Kelly de Almeida; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Distance learning courses | Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2009 | Enzymes which detoxify ochratoxin A | Abrunhosa, Luís; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Set-2017 | Fomes fomentarius lineages in the Mediterranean biogeographical region | Náplavová, Kateřina; Soares, Célia Maria Gonçalves; Gáper, Ján, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2009 | Food mycology : from the fork to the farm | Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Mai-2019 | Fungi and mycotoxin contamination in Capsicum pepper and in its derivatives | Costa, Jéssica; Rodriguez, R.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |