Mostrar 236-255 de um total de 341 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2015 | Ocratoxina A e outras micotoxinas | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jun-2006 | Ocratoxina A em uvas Vitis viníferas de Santa Catarina - Brasil | Nunes, E. O; Xavier, J. J. M; Furigo-Junior, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Mai-2012 | Ohmic heating for food processing | Vicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
17-Out-2018 | Oleogels for the development of healthier meat-based food products | Martins, Artur J.; Lorenzo, J. M.; Franco, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Organic acid metabolism changes during postharvest dehydration process in grape (Vitis vinifera L.) berries. | Soares, Flávio; Conde, Artur; Gerós, H. | Poster em conferência | Acesso restrito UMinho |
2016 | Organic acid metabolism changes during postharvest dehydration process in grape (Vitis vinifera L.) berries | Soares, Flávio; Conde, Artur; Gerós, H. | Poster em conferência | Acesso restrito UMinho |
2017 | Otimização, implementação e validação de um método por extração em fase sólida para determinação de micotoxinas em vinho | Sousa, Ana Luísa Mesquita Figueira de | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2019 | Parâmetros térmicos D e z-value para Cadophora fastigiata e discussão de um caso prático | Macedo, Bruno Emanuel Castro Pereira de | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Mai-2004 | Patulin detection from Penicillia in bottled water commodity system | Paterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Venâncio, Armando, et al. | Palestra | Acesso aberto |
Jun-2006 | Perfil da ocratoxina A no mosto durante processo de microvinificação de uvas tintas | Nunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Furigo-Junior, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2015 | Perspectives on the biotechnological production and potential applications of lactosucrose: A review | Silvério, Sara C.; Macedo, Eugénia A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2022 | Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional properties | Ferreira, Catarina Castro; Dias, Joana Sofia Gomes; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
13-Out-2016 | A phage-based assay for detection of pathogens | Carvalho, Carla M.; Costa, S.; Melo, Luís Daniel Rodrigues, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Dez-2012 | Phytase production by Aspergillus niger var. phoenicis URM 4924 using cane molasses and rice brain | Nascimento, J.C.S.; Souza, F.A.S.D.; Silva, M. F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2017 | Phytochemical profiles and antioxidant activity of Baccharis dracunculifolia and Baccharis trimera ethanolic extracts | Marques, Bianca; Alves, M. Silvana; Silva-Filho, Ademar, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2016 | Polyphasic approach including MALDI-TOF MS/MS analysis for identification and characterisation of Fusarium verticillioides in Brazilian corn kernels | Chang, Susane; Carneiro-Leão, Mariele Porto; Oliveira, Benny Ferreira, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Dez-2015 | Polyphenols and sugars recovery from autohydrolysis of pineapple waste | Sepúlveda, L.; Romaní, Aloia; Aguilar, Cristóbal N., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2019 | Polyphenols-enriched Hibiscus sabdariffa extract-loaded nanostructured lipid carriers (NLC): Optimization by multi-response surface methodology | Pimentel-Moral, S.; Teixeira, M. C.; Fernandes, A. R., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Jun-2013 | Port wine oxidation management: a multiparametric kinetic approach | Martins, Rui C.; Monforte, Ana Rita; Silva Ferreira, António | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Jun-2012 | Portuguese olive oil wastewaters: looking for a unifying model | Baeta-Hall, L.; Eusébio, A.; Ribeiro, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |