Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
13-Jul-2017ICFC 2017 Book of Abstracts (2nd International Conference on Food Contaminants)-Atas de conferênciaAcesso aberto
2014Identificação de microrganimos isolados de processos fermentativos: uma abordagem polifásica que inclui a técnica de MALDI-TOF MSSantos, Cledir; Dias, Disney R.; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodologyOkeke, O. F. I.; Fapohunda, S. O.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Jun-2019Identifying the geographical origin of Serra da Estrela PDO cheeses using fatty acids profilesFontes, Luísa; Lima, M. J. Reis; Bahri, Hamdi, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
3-Abr-2023Immobilization of enological pectinase in polyamide microparticles for wine clarificationOliveira, Sandra; Dencheva, Nadya Vasileva; Fontes, Natacha Sofia Miranda, et al.Comunicação oral Acesso aberto
1-Set-2020Immobilization of papain enzyme on a hybrid support containing zinc oxide nanoparticles and chitosan for clinical applicationsSoares, Aurileide M. B. F.; Gonçalves, Lizia M. O.; Ferreira, Ruanna D. S., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2017Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavorMoreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2021Impact of dietary phosphorus on turbot bone mineral density and contentSuarez-Bregua, P.; Pirraco, Rogério P.; Hernandez-Urcera, J., et al.ArtigoAcesso aberto
9-Jul-2021Impact of ohmic heating and high-pressure processing on chestnut (Castanea sativa Mill.) propertiesPino Hernández, EnriqueTese de doutoramentoAcesso aberto
Nov-2020Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongueMartín-Vertedor, Daniel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al.ArtigoAcesso aberto
9-Set-2018Improvement of ethanol production of hydrothermally pretreated Eucalyptus wood by cheese whey incorporationDomingues, Lucília; Romani, Aloia Perez; Cunha, M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2019In silico prediction reveals the existence of potential bioactive neuropeptides produced by the human gut microbiotaBlanco-Míguez, Aitor; Fdez-Riverola, Florentino; Lourenço, Anália, et al.ArtigoAcesso aberto
2018In vitro antimicrobial activity of plant extracts against bovine mastitis pathogensLima, Ângela MartinsDissertação de mestrado Acesso restrito UMinho
16-Jul-2016In vitro digestion of protein-based nanohydrogels incorporating curcumin as a lipophilic model compound: effect of a chitosan coatingPinheiro, A. C.; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Set-2017In vitro digestions to predict the glycemic index of riceMadalena, Daniel A.; Pinheiro, A. C.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
8-Mar-2012Incorporation of functional compounds in edible packaging materials for food applications: influence in materials' propertiesVicente, A. A.; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente RibeiroResumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Set-2017Increase of protein content and production of lignocellulolytic enzymes by simultaneous solid-state fermentations of brewery, olive mill and winery wastesSalgado, José Manuel; Sousa, Daniel Filipe Martins Afonso Correia de; Belo, IsabelArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
12-Ago-2019Inferring optimal minimal medium on genome-scale metabolic models using evolutionary algorithmsSantos, Sophia Torres; Correia, Sara; Rocha, IsabelComunicação oral Acesso aberto
13-Abr-2015Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in winesInês, António; Silva, Davide; Nunes, Fernando M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Set-2014Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removalCarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando Milheiro, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto