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Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
13-Jul-2017
ICFC 2017 Book of Abstracts (2nd International Conference on Food Contaminants)
-
Atas de conferência
Acesso aberto
2014
Identificação de microrganimos isolados de processos fermentativos: uma abordagem polifásica que inclui a técnica de MALDI-TOF MS
Santos, Cledir
;
Dias, Disney R.
;
Lima, Nelson
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2015
Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodology
Okeke, O. F. I.
;
Fapohunda, S. O.
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
17-Jun-2019
Identifying the geographical origin of Serra da Estrela PDO cheeses using fatty acids profiles
Fontes, Luísa
;
Lima, M. J. Reis
;
Bahri, Hamdi
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
3-Abr-2023
Immobilization of enological pectinase in polyamide microparticles for wine clarification
Oliveira, Sandra
;
Dencheva, Nadya Vasileva
;
Fontes, Natacha Sofia Miranda
, et al.
Comunicação oral
Acesso aberto
1-Set-2020
Immobilization of papain enzyme on a hybrid support containing zinc oxide nanoparticles and chitosan for clinical applications
Soares, Aurileide M. B. F.
;
Gonçalves, Lizia M. O.
;
Ferreira, Ruanna D. S.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2017
Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavor
Moreira, Igor Magalhães da Veiga
;
Vilela, Leonardo de Figueiredo
;
Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2021
Impact of dietary phosphorus on turbot bone mineral density and content
Suarez-Bregua, P.
;
Pirraco, Rogério P.
;
Hernandez-Urcera, J.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Jul-2021
Impact of ohmic heating and high-pressure processing on chestnut (Castanea sativa Mill.) properties
Pino Hernández, Enrique
Tese de doutoramento
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Set-2018
Improvement of ethanol production of hydrothermally pretreated Eucalyptus wood by cheese whey incorporation
Domingues, Lucília
;
Romani, Aloia Perez
;
Cunha, M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2019
In silico prediction reveals the existence of potential bioactive neuropeptides produced by the human gut microbiota
Blanco-Míguez, Aitor
;
Fdez-Riverola, Florentino
;
Lourenço, Anália
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
In vitro antimicrobial activity of plant extracts against bovine mastitis pathogens
Lima, Ângela Martins
Dissertação de mestrado
Acesso restrito UMinho
16-Jul-2016
In vitro digestion of protein-based nanohydrogels incorporating curcumin as a lipophilic model compound: effect of a chitosan coating
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Set-2017
In vitro digestions to predict the glycemic index of rice
Madalena, Daniel A.
;
Pinheiro, A. C.
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
8-Mar-2012
Incorporation of functional compounds in edible packaging materials for food applications: influence in materials' properties
Vicente, A. A.
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Set-2017
Increase of protein content and production of lignocellulolytic enzymes by simultaneous solid-state fermentations of brewery, olive mill and winery wastes
Salgado, José Manuel
;
Sousa, Daniel Filipe Martins Afonso Correia de
;
Belo, Isabel
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
12-Ago-2019
Inferring optimal minimal medium on genome-scale metabolic models using evolutionary algorithms
Santos, Sophia Torres
;
Correia, Sara
;
Rocha, Isabel
Comunicação oral
Acesso aberto
13-Abr-2015
Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in wines
Inês, António
;
Silva, Davide
;
Nunes, Fernando M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
10-Set-2014
Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removal
Carvalho, Filipa
;
Inês, António
;
Nunes, Fernando Milheiro
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto