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Percorrer por assunto Ochratoxin A
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2023
High-throughput micro-plate fluorescence quenching for screening the binding of mycotoxins to albumins
Adalsteinsson, Heidar Már
;
Pinto, Lavínia
;
Rodrigues, Diana Isabel Gomes
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2010
How will climate change affect mycotoxins in food?
Paterson, R. R. M.
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso aberto
Jul-2006
Identification and quantification of mycotoxigenic fungi by PCR
Paterson, R. R. M.
Artigo
Acesso aberto
Ago-2019
In vitro adsorption of aflatoxin B1, ochratoxin A, and zearalenone by micronized grape stems and olive pomace in buffer solutions
Fernandes, J. -M.
;
Calado, Thalita
;
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2008
In vitro antifungal effect of EDTA disodium salt in tested black aspergilli
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2011
Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine Regions
Abrunhosa, Luís
;
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso restrito UMinho
Dez-2007
Isolation and purification of an enzyme hydrolyzing ochratoxin A from aspergillus niger
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2004
Making wine safer: the case of ochratoxin A
Kozakiewicz, Z.
;
Battilani, P.
;
Cabañes, F. J.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2023
Mitigation of Ochratoxin A in the food chain, from prevention to remediation
Venâncio, Armando
;
Santos, Joana
;
Dias, Teresa Vale
, et al.
Comunicação em painel
Acesso aberto
Nov-2019
Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams
Rodrigues, Paula
;
Silva, Diana
;
Costa, Pedro
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2011
Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin A
Calado, Thalita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Mycotoxin production by Aspergillus niger aggregate strains isolated from harvested maize in three Portuguese regions
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2005
Mycotoxin-producing and other fungi isolated from grapes for wine production, with particular emphasis on ochratoxin A
Serra, Rita
;
Braga, A. C.
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
12-Nov-2022
Occurrence of aflatoxins and Ochratoxin A during merkén pepper powder production in Chile
Costa, Jéssica
;
Santos, Carla Isabel Arcanjo
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2006
Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturation
Serra, Rita
;
Mendonça, Carla
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
13-Abr-2005
Ochratoxin A removal during the main steps of wine making
Abrunhosa, Luís
;
Fernandes, Anabela
;
Venâncio, Armando
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2003
Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case study
Abrunhosa, Luís
;
Serra, Rita
;
Lima, Nelson
, et al.
Artigo
Acesso aberto
21-Jul-2011
Optimization of process parameters for the production of an OTA-hydrolyzing enzyme from Aspergillus niger under solid-state fermentation
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2017
Otimização, implementação e validação de um método por extração em fase sólida para determinação de micotoxinas em vinho
Sousa, Ana Luísa Mesquita Figueira de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
8-Jan-2019
Overview of fungi and mycotoxin contamination in capsicum pepper and in its derivatives
Costa, Jéssica
;
Rodriguez, R.
;
Garcia-Cela, Esther
, et al.
Artigo
Acesso aberto