Percorrer por assunto Ochratoxin A

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Fev-2018Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in foodCalado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Gamma irradiation in ochratoxin A controlCalado, Thalita; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023High-throughput micro-plate fluorescence quenching for screening the binding of mycotoxins to albuminsAdalsteinsson, Heidar Már; Pinto, Lavínia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010How will climate change affect mycotoxins in food?Paterson, R. R. M.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Jul-2006Identification and quantification of mycotoxigenic fungi by PCRPaterson, R. R. M.ArtigoAcesso aberto
Ago-2019In vitro adsorption of aflatoxin B1, ochratoxin A, and zearalenone by micronized grape stems and olive pomace in buffer solutionsFernandes, J. -M.; Calado, Thalita; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.ArtigoAcesso aberto
2008In vitro antifungal effect of EDTA disodium salt in tested black aspergilliAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2011Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine RegionsAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
Dez-2007Isolation and purification of an enzyme hydrolyzing ochratoxin A from aspergillus nigerAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2004Making wine safer: the case of ochratoxin AKozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2023Mitigation of Ochratoxin A in the food chain, from prevention to remediationVenâncio, Armando; Santos, Joana; Dias, Teresa Vale, et al.Comunicação em painel Acesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2011Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin ACalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Mycotoxin production by Aspergillus niger aggregate strains isolated from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2005Mycotoxin-producing and other fungi isolated from grapes for wine production, with particular emphasis on ochratoxin ASerra, Rita; Braga, A. C.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
12-Nov-2022Occurrence of aflatoxins and Ochratoxin A during merkén pepper powder production in ChileCosta, Jéssica; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2006Ochratoxin A occurrence and formation in Portuguese wine grapes at various stages of maturationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
13-Abr-2005Ochratoxin A removal during the main steps of wine makingAbrunhosa, Luís; Fernandes, Anabela; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2003Ochratoxin a risk assessment in portuguese wines: a one-year case studyAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
21-Jul-2011Optimization of process parameters for the production of an OTA-hydrolyzing enzyme from Aspergillus niger under solid-state fermentationAbrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso restrito UMinho