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Percorrer por assunto Sensory analysis
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
23-Jun-2013
Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grains
Meneses, Nuno G. T.
;
Sampaio, Armando
;
Vilanova, Mar
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Estratégias enológicas na gestão do processo de vinificação e estabilização
Sá, Maria Manuela Gonçalves de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2015
Estudo de vida útil de um azeite
Jorge, Rita da Cruz
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
13-Dez-2015
Estudo de vida útil em produtos de panificação
Vieira, Liliana Carvalho
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2014
Estudo de vida útil em produtos de panificação
Meneses, Joana Peixoto
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Dez-2014
First approach to the analytical characterization of barrel-aged grape marc distillates using phenolic compounds and colour parameters
Rodríguez-Solana, Raquel
;
Salgado, José Manuel
;
Domínguez, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavor
Moreira, Igor Magalhães da Veiga
;
Vilela, Leonardo de Figueiredo
;
Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Incorporação de compostos de interesse nutricional em gelados
Silva, Maria João da
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
12-Mai-2016
Lexicon development for Brazilian textile sensory analysis
Nagamatsu, Rosimeiri Naomi
;
Abreu, Maria José
;
Santiago, Cosmo Damião
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Mai-2016
Lexicon for sensory evaluation of tactile textiles in Brazil
Nagamatsu, Rosimeiri Naomi
;
Abreu, Maria José
;
Santiago, Cosmo Damião
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Manutenção da certificação Marine Stewardship Council (MSC) em empresa de processamento de pescado e classificação qualitativa da supply chain
Cardeal, Francisco do Espírito Santo Lima
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
13-Abr-2023
Micro-nano encapsulation of melanoidins and resveratrol: development of food functional ingredients in a circular economy approach
Silva, Pedro Miguel Peixoto
Tese de doutoramento
Acesso embargado (2 Anos)
Fev-2016
Monovarietal extra-virgin olive oil classification: a fusion of human sensory attributes and an electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Dez-2018
Novas abordagens em nutrição desportiva e alimentos funcionaisformulações à base de microalgas
Bastos, Tânia Alexandra Rodrigues
Dissertação de mestrado
Acesso restrito autor
22-Mai-2006
Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jam
Lindbom, Ingela
;
Kerry, J.
;
Nunes, Helena Trindade
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2018
Olive oil quality and sensory changes during house-use simulation and temporal assessment using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Oliveira, Letícia
;
Mendanha, Lorena
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2018
A taste sensor device for unmasking admixing of rancid or winey-vinegary olive oil to extra virgin olive oil
Harzalli, Ussama
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2019
Unmasking sensory defects of olive oils flavored with basil and oregano using an electronic tongue-chemometric tool
Bobiano, Marta
;
Rodrigues, Nuno
;
Madureira, Marta
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
29-Set-2019
Volatile composition and sensory properties of mead
Pereira, Ana Paula
;
Mendes-Ferreira, Ana
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto