Percorrer por assunto Rheology

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2017Desenvolvimento e implementação de metodologias aplicadas ao controlo de qualidade das pastas de soldaFernandes, Bárbara MarquesDissertação de mestrado Acesso restrito UMinho
Jan-2018Developing enhanced modified bitumens with waste engine oil products combined with polymersFernandes, Sara Raquel Marques; Silva, Hugo Manuel Ribeiro Dias da; Oliveira, JoelArtigoAcesso aberto
2014Development and characterization of hydrogels based on natural polysaccharides : policaju and chitosanSoares, Paulo A. G.; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
9-Nov-2022Development of anti-aging cosmetic formulationsCaçador, Marta Filipa TelesDissertação de mestrado Acesso aberto
2-Nov-2017Development of barley and yeast β-glucan aerogels for drug delivery by supercritical fluidsSalgado, Marta; Santos, Filipa; Rodríguez-Rojo, Soraya, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Development of new spacer device geometry: a CFD study (part I)Oliveira, Ricardo Falcão; Teixeira, Senhorinha F. C. F.; Silva, Luís F., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2010Direct fibre simulation of carbon nanofibres suspensions in a newtonian fluid under simple shearYamato, Masayuki; Leer, C.; Hattum, F. W. J. van, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2006Dispersion of carbon nanotubes in polycarbonate and its effect on the composite propertiesLeer, C.; Carneiro, O. S.; Covas, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
2016Effect of binder on performance of intumescent coatingsPimenta, Joana T.; Gonçalves, Carlos; Hilliou, L., et al.ArtigoAcesso aberto
2019Effect of extraction temperature on rheological behavior and antioxidant capacity of flaxseed gumVieira, J. M.; Mantovani, R. A.; Raposo, M. F. J., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2011Effect of guar gum on the physicochemical, thermal, rheological and textural properties of green edam cheeseOliveira, N. M.; Dourado, Fernando; Peres, A. M., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2023Effect of ionic strength, pH and temperature on the behaviour of re-dispersed BC:CMC - A comparative study with xanthan gumMartins, Daniela Sofia Rodrigues; Dourado, Fernando; Gama, F. M.ArtigoAcesso restrito UMinho
2011Effect of molecular weight and chemical structure on thermal and rheological properties of gelling kappa/iota hybrid carrageenan solutionsSouza, Hiléia K. S.; Hilliou, L.; Bastos, Margarida, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2015Effect of pre-extraction alkali treatment on the chemical structure and gelling properties of extracted hybrid carrageenan from Chondrus crispus and Ahnfeltiopsis devoniensisAzevedo, G.; Torres, M. D.; Sousa-Pinto, I., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Set-2011Effect of thermomechanical history on final properties of carbon nanotube-polymer compositesJamali, S.; Hilliou, L.; Covas, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
8-Abr-2018Effect of xanthan gum on physicochemical and textural properties of gluten-free batter and breadEncina-Zelada, Christian René; Teixeira, J. A.; Monteiro, F., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2013Estudo do comportamento do fluxo em microcavidades na microinjeçãoCosta, Marcelo Passos daDissertação de mestrado Acesso aberto
11-Mar-2021Evaluation of a model photo-caged dehydropeptide as a stimuli-responsive supramolecular hydrogelJervis, Peter John; Hilliou, L.; Pereira, Renato B., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Evolution of dispersion along the extruder during the manufacture of polymer-organoclay nanocompositesBarbas, J. M.; Machado, A. V.; Covas, J. A.ArtigoAcesso restrito UMinho
2006Evolution of the morphological and rheological properties along the extruder length for compatibilized blends of a commercial liquid-crystalline polymer and polypropyleneFilipe, Susana A.; Cidade, Maria Teresa; Wilhelm, M., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho