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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
5-Dez-2019 | Bioactive potential and antimicrobial activity of two pomegranate cv peel and seed extracts | Campos, Lara Daniela Gomes; Henriques, Marta; Dias, Susana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Chapter 18 - Gliadins in foods and the electronic tongue | Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G.; Rodrigues, L. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jul-2018 | Characterization of commercial Tunisian monovarietal olive oils produced from autochthonous olive cultivars | Slim, Souihli; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jun-2017 | Classification of single-cultivar Tunisian olive oils according to the geographical origin using an electronic tongue | Souayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
2013 | Cyclic voltammetry : a tool to quantify 2,4,6-trichloroanisole in aqueous samples from cork planks boiling industrial process | Peres, A. M.; Freitas, P.; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2018 | Dairy products discrimination according to the milk type using an electrochemical multisensor device coupled with chemometric tools | Tazi, Imam; Triyana, Kuwat; Siswanta, Dwi, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2020 | Dataset on free amino acids contents of Serra da Estrela PDO cheeses determined by UPLC-DAD-MS/MS | Lima, M. J. Reis; Santos, A. O.; Falcão, Soraia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Fev-2006 | Design of estimators for specific growth rate control in a fed-batch E. coli fermentation | Rocha, I.; Veloso, Ana C. A.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Design of interval observers for an E. coli fed-batch fermentation with uncertain inputs | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Jul-2005 | Design of on-line state estimators for a recombinant E. coli fed-batch fermentation | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetry | Freitas, P.; Dias, Luís G.; Peres, A. M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2012 | Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetry | Freitas, Patrícia; Dias, L. G.; Peres, António M., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
17-Jun-2019 | Development of a UPLC-MS/MS method for establishing Serra da Estrela´s free amino acids profile | Santos, Andréia O.; Falcão, Soraia I.; Fontes, Luísa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2014 | Dietary sugars analysis: quantification of fructooligossacharides during fermentation by HPLC-RI method | Correia, Daniela M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Abr-2016 | Discriminação de soluções padrão de defeitos sensoriais associados à fermentação anormal de azeitonas de mesa recorrendo a uma língua eletrónica e quimiometria | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2017 | Discrimination of olive oil by cultivar, geographical origin and quality using potentiometric electronic tongue fingerprints | Souayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2020 | Discrimination of sweet cherry cultivars based on electronic tongue potentiometric fingerprints | Rodrigues, Isabel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Discrimination of three bacteria species using a potentiometric electronic tongue | Teixeira, Guilherme Gobbi; Katel, Anna; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Nov-2022 | Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils | Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2021 | Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongue | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |