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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jul-2008The phenotypic heterogeneity of saccharomyces cerevisiae strains from natural environmentsDuarte, Ricardo Franco; Casal, Margarida; Schuller, Dorit ElisabethPoster em conferênciaAcesso aberto
Ago-2008Populational analysis of Saccharomyces cerevisiae strains from different appellations of origin and grape varieties by microsatellite analysisPereira, Leonor; Machado, Sofia; Ramos, P., et al.Comunicação oral Acesso aberto
2004Prospecção de bactérias produtoras de antibióticosCasal, Margarida; Schuller, Dorit Elisabeth; Ribeiro, Ana, et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2005Recensement ecologique des souches de Saccharomyces cerevisiae presentes dans des vignobles de la region du Vinho Verde (Portugal)Schuller, Dorit Elisabeth; Alves, Hugo; Dequin, Sylvie, et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2008Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Comunicação oral Acesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
2002Relationship between Protein kinase C and derepression of different enzymesSalgado, A. C. P.; Schuller, Dorit Elisabeth; Casal, Margarida, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2000Remoção zimológica da acidez volátil e fixa de mostos e vinhos: da fisiologia à manipulação genética de levedurasLeão, Cecília; Rodrigues, Fernando José dos Santos; Paiva, Sandra, et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2010A Saccharomyces cerevisiae bio-databank for winemaking strain selectionVieira, E.; Neves, J. Drumonde; Gambon, Brigitte, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2010A Saccharomyces cerevisiae bio-databank for winemaking strain selectionNeves, J. Drumonde; Vieira, E.; Gambon, Brigitte, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Abr-2005Selected yeast utilization and biodiversityValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.ArtigoAcesso aberto
1996Selective media as a rapid method for the differentiation of the spoilage yeast Zygosaccharomyces bailii from food and beveragesSchuller, Dorit Elisabeth; Côrte-Real, Manuela; Leão, CecíliaResumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2012Study of genetic and phenotypic relationships in a Saccharomyces cerevisiae strain collection using computational approachesDuarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Umek, Lan, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2004Survey of molecular methods for the typing of wine yeast strainsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Dequin, Sylvie, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2004Survey of molecular methods for the typing of wine yeast strainsSchuller, Dorit Elisabeth; Valero, Eva; Dequin, Sylvie, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Set-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
7-Set-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores archipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
31-Mar-2011The biogeography of fermentative yeast populations from the vineyards of the Azores ArchipelagoNeves, J. Drumonde; Lima, Maria Teresa; Schuller, Dorit ElisabethComunicação oral Acesso aberto
2009The effect of micro-oxygenation and cell immobilization on the reduction of excessive volatile acidity from winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Comunicação oral Acesso aberto