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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2012Quality improvement of a white and a red wine with less sulphur dioxide by the addition of a mixture of glutathione, caffeic acid and gallic acidRoussis, I. G.; Oliveira, J. M.; Patrianakou, M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compoundsDuarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Jan-2021Reuse of oak chips for modification of the volatile fraction of alcoholic beveragesCoelho, Eduardo João Louro; Teixeira, J. A.; Tavares, T., et al.ArtigoAcesso aberto
28-Fev-2021Rootstocks effect on volatile composition of Albariño winesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Tubio, Miguel, et al.ArtigoAcesso aberto
Out-2016Scaffolds and tissue regeneration: An overview of the functional properties of selected organic tissuesRebelo, Márcia A.; Alves, Thais F. R.; de Lima, Renata, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2010Selection of natural materials for Saccharomyces cerevisiae immobilizationGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Selection of natural materials for Saccharomyces cerevisiae immobilizationGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Selection of natural materials for use on yeast immobilizationGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1996Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" treated with enzymesAraújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2004Soil and climatic influence on the free and glycosidically bound volatiles of grapes from two white varieties from vinhos verdes regionAraújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Mai-2018Study of the effect of forced ageing in the evolution of off-flavours in beerGonçalves, Diogo B.; Oliveira, J. M.; Parpot, PierResumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Study of the volatile and glycosidically bound compounds of minority Vitis vinifera red cultivars from NW SpainCanosa, P.; Oliveira, J. M.; Masa, A., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2024Sustainable highly stretchable and tough gelatin-alkali lignin hydrogels for scaffolding and 3D printing applicationsDecante, Guy Bandouin Henri; Cengiz, I. F.; Costa, João B., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2015Systematic approach for the development of fruit wines from industrially processed fruit concentrates, including optimization of fermentation parameters, chemical characterization and sensory evaluationCoelho, Eduardo; Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Nov-1994Tanques de percolaçãoOliveira, J. M.; Ferreira, Eugénio C.; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
5-Jul-1999Teneur en norisoprénoïdes en c13 des cépages Portugais loureiro et alvarinhoOliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
1992Terpenols flavour in the vinification of "Vinhos Verdes"Maia, M. Odete; Oliveira, J. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1992Terpenols flavours in the vinification of vinhos verdesMaia, M. Odete; Oliveira, J. M.Capítulo de livroAcesso aberto
4-Mai-2019The added value of used cooperage woodCoelho, Eduardo João Louro; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al.Comunicação em painel Acesso restrito UMinho
2011The genotypic and pheno-metabolomic landscape of a Saccharomyces cerevisiae strain collectionDuarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto