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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
10-Nov-2017
Influence of fining agents on the sensorial characteristics and volatile composition of mead
Pascoal, Ananias
;
Oliveira, José Maria
;
Pereira, Ana Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
28-Mai-2018
Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile composition
Quintela, Jorgina
;
Oliveira, J. M.
;
Filipe-Ribeiro, Luís
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
1992
Influência da estirpe de levedura sobre o aroma na vinificação da casta Loureiro : uma experiência à escala industrial
Oliveira, J. M.
;
Maia, J. Sousa
;
Maia, M. Odete
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
1995
Influência do processo de clarificação do mosto sobre o desenvolvimento do aroma fermentário do grupo dos ésteres em vinhos verdes brancos
Oliveira, J. M.
;
Maia, J. Sousa
;
Maia, M. Odete
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Integrated continuous winemaking process involving sequential alcoholic and malolactic fermentations with immobilized cells
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Mota, A.
;
Mussatto, Solange I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
14-Out-1995
A investigação científica em consórcio com uma entidade de tutela regional: uma experiência no domínio da enologia
Maia, Maria Odete
;
Oliveira, J. M.
Comunicação oral
Acesso aberto
2005
Isomers of 3-hexenol as varietal markers for assessment of wine origin
Oliveira, J. M.
;
Faria, Marta
;
Sá, Filomena
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
Kinetics of fermentation of different Saccharomyces cerevisiae in raspberry must
Duarte, Whasley F.
;
Dragone, Giuliano
;
Dias, D. R.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2006
Kinetics of fluorene biodegradation by a mixed culture
Gomes, R. C. B.
;
Nogueira, R.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
La composición terpénica de la variedad Godello en la D.O. Valdeorras
Canosa, P.
;
Otero-Mazoy, I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
La variedad Albariño en el Valle del Salnés (D.O. Rias Baixas)
Otero-Mazoy, I.
;
Canosa, P.
;
Rodríguez-Vega, I.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Looking through the glass walls: women engineers in Portugal
Saavedra, Luísa
;
Araújo, Alexandra Maria Dantas de Castro
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2013
Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditions
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Malolactic fermentation with Oenococcus oeni immobilized on natural materials
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Mussatto, Solange I.
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Mead and other fermented beverages
Pereira, A. P.
;
Oliveira, J. M.
;
Mendes-Ferreira, A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2015
Mead production: effect of nitrogen supplementation on growth, fermentation profile and aroma formation by yeasts in mead fermentation
Pereira, A. P.
;
Ferreira, A. Mendes
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
Microencapsulation of citronella oil with carboxymethylated tamarind gum
Khounvilay, K.
;
Estevinho, Berta N.
;
Rocha, Fernando A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2010
Microextraction and gas chromatography/mass spectrometry for improved analysis of geosmin and other fungal "off" volatiles in grape juice
Morales-Valle, H.
;
Silva, L. C.
;
Paterson, R. R. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Monoterpenic characterization of white cultivars from Vinhos Verdes appellation of origin (North Portugal)
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Oliveira, J. M.
Artigo
Acesso aberto
25-Abr-2018
New PLS analysis approach to wine volatile compounds characterization by near infrared spectroscopy (NIR)
Genisheva, Zlatina
;
Quintelas, Cristina
;
Mesquita, Daniela P.
, et al.
Artigo
Acesso aberto