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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2010A perspective for OMW valorization through integration of lipase production fermentation and anaerobic digestionGonçalves, Cristiana; Alves, M. M.; Belo, IsabelArtigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
Jul-2017Perspectives on syngas fermentationAlves, J. I.; Pereira, Ana Luísa Arantes Carvalho; Lopes, Marlene, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-1997Physiological behaviour of saccharomyces cerevisiae under increased air and oxygen pressuresPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
Mai-2021Polyunsaturated fatty acids production by solid-state fermentation on polyurethane foam by Mortierella alpinaFerreira, Marta Alexandra Lages; Fernandes, Helena; Peres, Helena, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
26-Nov-2022Potential of red, green and brown seaweeds as substrates for solid state fermentation to increase their nutritional value and to produce enzymesFerreira, Marta Alexandra Lages; Salgado, José Manuel; Fernandes, Helena, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2022Pre-treatment of Ulva rigida improves its nutritional value for European seabass (Dicentrarchus labrax) juvenilesFernandes, Helena; Martins, Nicole; Vieira, Lúcia, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
1996Pressurized bioreactors : fundamentals and applicationsBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
7-Dez-2017Pressurized syngas bioconversion: physiological and microbial characterizationAlves, J. I.; Lopes, Marlene; Pereira, Ana Luísa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2009Production of 3-hydroxy-γ-decalactone, the precursor of two decenolides with flavouring properties, by the yeast Yarrowia lipolyticaEscamilla Garcia, Erandi; Aguedo, Mário; Gomes, Nelma, et al.ArtigoAcesso aberto
2020Production of bioactive compounds by solid-state fermentation of oilseed cakesSousa, D. F.; Salgado, José Manuel; Belo, Isabel, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
1-Jan-2013Production of citric acid from glycerol by Yarrowia lipolytica – optimization of culture conditionsMota, M.; Ferreira, Patrícia; Belo, IsabelResumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Out-2019Production of enzymatic extracts for aquafeeds by solid-state fermentation with Aspergillus ibericus of winery and olive mill wastesFilipe, Diogo; Salgado, José Manuel Seara; Fernandes, Helena, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Out-2018Production of erythritol by Yarrowia species from crude glycerolFerreira, Patrícia; Ribeiro, Margarida; Machado, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Production of γ-decalactone by Yarrowia lipolytica : insights into experimental conditions and operating mode optimizationBraga, Adelaide; Belo, IsabelArtigoAcesso aberto
Nov-2007Production of γ-decalactoned by the yeast Yarrowia lipolytica using different ricinoleic acid sources : comparison of different start-up strategiesGomes, Nelma; Aguedo, Mário; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Jan-2016Quantitative image analysis as a tool for Yarrowia lipolytica dimorphic growth evaluation in different culture mediaBraga, Adelaide; Mesquita, D. P.; Amaral, A. L., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2021Recent advances in production of lignocellulolytic enzymes by solid-state fermentation of agro-industrial wastesLeite, A.; Sousa, D. F.; Fernandes, Helena, et al.ArtigoAcesso aberto
2000Response of the thermophile Thermus sp. RQ-1 to hyperbaric air in batch and fed-batch cultivationBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
28-Nov-1998Response of the thermophile Thermus sp. RQ-1 to increased air pressureBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Dez-2001Resposta da Kluyveromyces marxianus ao stress oxidativocausado pela pressão, paraquato e peróxido de hidrogénioPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto